Secret Cinema sluit deal met Disney

Altijd al deel uit willen maken van legendarische films als Alien, Blade Runner, Ghostbusters, Back to the Future of Star Wars? Al meer dan 10 jaar zorgt het Engelse bedrijf Secret Cinema er voor dat dit mogelijk is. Op een geheime locatie wordt niet alleen de film vertoont maar wordt het publiek deel van de filmervaring door de locatie met effecten, live acteurs en decors om te toveren tot bijvoorbeeld Hill Valley, de Nostromo, New York of A Galaxy Far, Far Away.

The Hollywood Reporter weet te melden dat er een overeenkomst is gesloten tussen dit bedrijf en The Walt Disney Company. Door deze deal kunnen we de komende jaren nog meer van dit soort unieke ervaringen verwachten; wie weet komen Tron, Avengers en Star Wars aan de beurt?

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden: enkele voorbeelden van wat Secret Cinema nu inhoudt: bekijk hier videos van hun vertoningen van The Empire Strikes Back, Back to the Future en Ghostbusters.

Waarschuwing: de kans is groot dat je enorm enthousiast wordt en gaat overwegen er voor naar Londen of de Verenigde Staten te vliegen. Vooralsnog zijn dat helaas de enige landen waar de Secret Cinema shows te zien zijn, al was er afgelopen jaar een van James Bond in Shanghai.

Meer informatie vind je op de website secretcinema.org

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!