Star Wars nieuws

Star Wars nieuws round-up: 5 maart 2022

De Star Wars nieuws round-up van de afgelopen week staat weer voor jullie klaar met deze keer onbevestigde geruchten omtrent castingnieuws, serienieuws en gamenieuws. Dit nieuws zal op zondagavond uitgebreider worden besproken in de Star Wars Podcast.

Castingnieuws

David Hayman, Fiona Shaw en Rosalind Halstead zijn gecast voor de Rogue One prequel-serie Andor.

Jim O’Heir zou gecast zijn voor het derde seizoen van The Mandalorian.

Serienieuws

Obi-Wan Kenobi spoilerwaarschuwing

 

 

Een bekende acteur maakt schijnbaar inderdaad zijn terugkeer als een bekende Jedi in de serie Obi-Wan Kenobi, vanaf 25 mei te zien op Disney+.

Het tweede seizoen van The Bad Batch komt mogelijk toch later dan verwacht. Eerder berichtten we al dat de serie in het voorjaar wordt verwacht, maar mogelijk wil Disney de animatieserie toch niet parallel laten lopen met Obi-Wan Kenobi.

Gamenieuws

Star Wars: Eclipse duurt wellicht nog iets langer dan de mensen hadden gedacht. De onthullingstrailer was in een zeer vroeg stadium van de game en was bedoeld om nieuwe ontwikkelaars naar Quantic Dream te brengen. Dit loopt nog niet volgens plan, wat een release in 2027 of later steeds reëler laat klinken.

Het wekelijkse Star Wars nieuws wat nog niet bij ons op de site stond lees je elk weekend in onze Star Wars nieuws round-up. Volg de Star Wars community van de Benelux en praat met mee met de fans.

Oprichter & Hoofdredacteur
Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!