Social Media

Rogue Squadron

Brekend: Star Wars film Rogue Squadron uitgesteld

Geplaatst

op

Rogue Squadron, de eerstvolgende Star Wars film die in de bioscoop had moeten verschijnen, is tot nader order uitgesteld – aldus de Hollywood Reporter.

In december 2020 werd de film aangekondigd op Disney Investor Day. Patty Jenkins (Wonderwoman) zou de film gaan regisseren en (deels) gaan schrijven en het was de bedoeling dat deze in 2023 zou uitkomen. Naar nu blijkt komt dit toch nog te vroeg voor de op gevechtspiloten gerichte film.

Het is niet bekendgemaakt wanneer de film op dit moment gepland staat om te verschijnen en ook is er niets gezegd over of er in 2023 nog wel een andere Star Wars film op het grote witte doek zal gaan spelen. De laatste dagen gaan er wat geruchten dat er komend jaar een film in ontwikkeling zal gaan die nu nog niet is aangekondigd, hier speculeren we in de Star Wars Podcast-aflevering van 9 november meer over.

Was Rogue Squadron een film waar jij naar uitkeek? Wat gaat nu de eerstvolgende Star Wars bioscoopfilm worden denk je? Laat het ons weten in de Nederlandstalige Star Wars community!

Oprichter en hoofdredacteur van Star Wars Awakens. Schoolpsycholoog die tegenwoordig vooral voor de klas staat. Gamer. Heeft nog teveel X-Wing 1.0 schepen. Houdt van pesto.

Lees verder
Advertentie
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Star Wars Awakens is not affiliated, associated, authorized, endorsed by, or in any way officially connected with STAR WARS, Lucasfilm Ltd., The Walt Disney Company, Disney Enterprises Inc., or any of its subsidiaries or its affiliates.