Social Media

Nieuws

Ray Park over Darth Maul film: “Ik heb alleen eten en water nodig”

Geplaatst

op

Darth Maul film

Han Solo krijgt binnenkort zijn eigen film en er gaan geruchten dat ook Boba Fett de hoofdrol gaat spelen in een Anthology Movie. Of Darth Maul ook zo gelukkig is, dat is nog niet bekend. Acteur Ray Park heeft geen twijfels om de slechterik nog een keer te spelen: “Ik heb alleen eten en water nodig.”

Dit vertelde Park tijdens de persconferentie voorafgaand aan Amsterdam Comic Con. Toen hij gevraagd werd over de kans voor een spinoff Darth Maul film vertelde hij “Er is altijd een kans.”. Volgens Park heeft ‘Mickey Mouse” (Disney) hem nog niet benaderd voor een film met Maul in de hoofdrol. Als antwoord op de vraag of hij Maul opnieuw zou spelen zei hij zonder aarzelen “Ik heb alleen eten en water nodig.”.

Voorlopig nog geen plannen voor Darth Maul film

Darth Maul is na zijn eerste verschijning in The Phantom Menace een populair personage gebleven onder de fans. Het personage leeft niet voor niets verder buiten de films in bijvoorbeeld de The Clone Wars serie. Of deze populariteit zich ook gaat vertalen naar een nieuwe verschijning van Maul op het witte doek, is nog maar afwachten. Ray Park is in ieder geval klaar om Darth Maul (met of zonder mechanische benen) opnieuw te vertolken.

Ray Park is samen met Peter Mayhew, Ian McDiarmid en een heleboel andere acteurs en gasten te ontmoeten op Amsterdam Comic Con.

Is een film met Darth Maul in de hoofdrol een goed idee? Laat een reactie achter met jouw mening!

 

Star Wars fan sinds hij een foetus was. Fanatiek gamer. Heavy metal connaisseur.

Lees verder
Sponsor
5 Comments

5 Comments

 1. De Grijze Duif

  26 augustus 2016 at 13:29

  Absoluut!

  Mn zoon zou gek worden van vreugde! 🙂

 2. E-J

  26 augustus 2016 at 13:46

  Getuige het aantal views op YouTube van de Duitse regisseur Shawn Bu’s recente mini film; “Darth Maul Apprentice” >10 miljoen. Need I say more?

 3. Marko

  26 augustus 2016 at 16:05

  Ik stem ook voor, zelfs nog liever als een Boba Film (waar ik overigens sowieso geen voorstander van ben)

 4. Bas

  27 augustus 2016 at 18:08

 5. René

  2 augustus 2017 at 15:39

  zeker weten , een character dat in mijn mening te kort te zien was en ook te snel verslagen, Darth Maul de badass zou een veel beter gevecht kunnen leveren dan een Bova Fett en had de fan made film van Darth Maul op youtube nog niet gezien zodra ik thuis kom gaat deze erop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Obi-Wan Kenobi

Gerucht: Joby Harold nieuwe schrijver voor Kenobi

Geplaatst

op

Door

Eerder dit jaar werd bekend dat de productie van de Obi-Wan Kenobi serie is stilgelegd en de schrijver is ontslagen. Deze week meldt Variety dat de serie in Joby Herald een nieuwe schrijver heeft gevonden.

In januari werd bekend dat Hossein Amini, de oorspronkelijke schrijver van de serie, niet meer betrokken is bij project Kenobi. Deborah Chow is wel nog steeds de regisseur voor de serie, die vooralsnog geen releasedatum heeft.

Hoewel Disney en Lucasfilm het ongetwijfeld van uiterst belang zullen vinden dat de Kenobi-serie een succes wordt, kiezen ze – mits het gerucht klopt – met Harold niet voor iemand die zichzelf op televisiegebied heeft bewezen. Harold is voornamelijk bekend als executive producer van John Wick 3 en schrijver van Army of the Dead. Momenteel is hij bezig met het script voor het vervolg op Bumblebee, een film in de Transformers-franchise.

Joby Harold, de vermoedelijk nieuwe schrijver van de Kenobi serie. Rob Latour/Shutterstock via Variety

Voor zover bekend is de serie nog steeds gepland om in januari 2021 te beginnen met filmen, uiteraard zolang de huidige COVID-19-pandemie niet de boventoon voert in de wereldwijde actualiteit.

Lees verder

Nieuws

Andrew Jack overleden en Cassian Andor productie stopgezet

Geplaatst

op

Door

Andrew Jack

Het kan u niet ontgaan zijn, we leven momenteel in een wereld die in de greep is van het COVID-19 virus. Overal ter wereld worden maatregelen genomen om de kans op verspreiding te verkleinen. Helaas hebben we het virus nog niet onder controle en eist dit dagelijks een hoop levens. Zo heeft het virus ook helaas Star Wars acteur Andrew Jack geraakt. Gisteren kwam er bericht dat de acteur, die de rol van Major Ematt speelde in The Force Awakens en The Last Jedi, op 76-jarige leeftijd is overleden aan het virus. Naast zijn rol als Ematt coachte hij ook andere acteurs, waaronder Daisy Ridley en John Boyega, op dialogen en accenten. Uiteraard zal hij gemist worden en willen wij zijn familie en vrienden veel sterkte toe wensen.

Naast het overlijden van Jack heeft COVID-19 ook een effect op de productie van de Cassian Andor serie, die volgend jaar op Disney+ zou moeten verschijnen. Vorige week vertelde Neil Scalander, betrokken bij de serie, nog over de terugkeer van vergeten personages in de serie. Deze week komt hij met het bericht dat de serie wegens het virus tijdelijk is stil gelegd.

Het stilleggen van de productie is een logisch gevolg en zal door de meeste fans worden begrepen. Dit is de enige juiste keuze om te maken om deze crisis te lijft te gaan. Mogelijk zal de serie dus vertraging op lopen en zullen we als fans allemaal wat meer geduld op moeten brengen. Voor nu hopen we dat jullie allen veilig zijn en blijven. Samen komen we wel door deze crisis heen.

Lees verder

Cassian Andor

Vergeten personages maken hun opwachting in de Cassian Andor serie

Geplaatst

op

Door

Foto bron: Jonathan Olley - Lucasfilm LFL 2016 -Rogue One: A Star Wars Story. Cassian Andor (Diego Luna).

Rond het live gaan van Disney+ was er vooral veel aandacht voor de live-action serie The Mandalorian. Dit is op zich logisch, want dit was een van de eerste projecten die op het platform zou verschijnen. Maar zoals we allemaal weten ligt er nog een ander Star Wars project in het verschiet voor de streamingsdienst, namelijk een serie over het personage Cassian Andor (Diego Luna). Tot nu toe is het erg stil rondom het project, maar toch ligt het niet stil.

Recent heeft Movieweb de kans gekregen om hier eens wat vragen over te stellen. Zij hadden namelijk een interview met Neil Scanlan. Hij is betrokken bij de visuele effecten van de Cassian Andor serie. In dat interview liet Scanlan een aantal dingen weten.

Om te beginnen sprak Scanlan zich uit over de kwaliteit die de serie met zich mee gaat brengen. Volgens hem is het filmen van de serie net als dat van een film, er worden geen compromissen gemaakt. Ook lichte hij een klein tipje van de sluier op over de personages in de serie. Zo zei hij:

“We hebben ook nog een scala aan personages. Een hoop van de personages die we hebben ontwikkeld voor alle films hebben het eindproduct niet gehaald. Dat is omdat het filmproces gewoon zo werkt, of ze zijn maar zo kort in beeld dat er zich een geweldige tweede kans voordoet om sommige van deze personages terug te halen en ze meer te integreren in dit verhaal. Ik denk dat het geweldig wordt. Ik denk dat het een tweede kans is voor alles dat we hebben gemaakt (…)”

Personages die we nooit eerder hebben gezien, misschien alleen in concept art boeken, of slechts heel kort (waar we meer van hadden verwacht of gehoopt) krijgen dus een tweede kans in deze nieuwe serie. Welke personages dat gaan zijn, dat gaan we hopelijk snel zien.

De Cassian Andor serie heeft nog geen officiële release datum.

Lees verder

The Mandalorian

Gerucht: Michael Biehn gecast voor The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

Foto bron: Gage Skidmore - Michael Biehn speaking at the 2016 San Diego Comic-Con International in San Diego, California.

Vrijdag lieten we jullie weten dat er geruchten gaan omtrent de casting voor seizoen 2 van The Mandolorian. Rosario Dawson zou namelijk zijn gecast voor de rol van Ahsoka Tano. Daar lees je hier meer over.

Making Star Wars kwam gisteren met een aanvullend bericht over de casting van The Mandolorian. Zij introduceerden namelijk het gerucht dat acteur Michael Biehn, ook wel bekend van Terminator, Tombstone en Aliens, ook gecast zou zijn voor een rol. Heel veel meer dan dat konden ze helaas niet melden. Wel zou de rol van Biehn een bounty hunter zijn uit het verleden van de Mandalorian (Pedro Pascal).

Naast het gerucht omtrent Biehn lieten ze in het zelfde bericht weten dat acteur Bill Burr, die de rol van Mayfeld vertolkt in de serie, ook terugkeert in het tweede seizoen van The Mandalorian.

Het blijven vooralsnog allemaal geruchten. Het nieuwe seizoen van The Mandalorian staat gepland voor oktober.

Lees verder
Sponsor