Darth Maul film

Ray Park over Darth Maul film: “Ik heb alleen eten en water nodig”

Han Solo krijgt binnenkort zijn eigen film en er gaan geruchten dat ook Boba Fett de hoofdrol gaat spelen in een Anthology Movie. Of Darth Maul ook zo gelukkig is, dat is nog niet bekend. Acteur Ray Park heeft geen twijfels om de slechterik nog een keer te spelen: “Ik heb alleen eten en water nodig.”

Dit vertelde Park tijdens de persconferentie voorafgaand aan Amsterdam Comic Con. Toen hij gevraagd werd over de kans voor een spinoff Darth Maul film vertelde hij “Er is altijd een kans.”. Volgens Park heeft ‘Mickey Mouse” (Disney) hem nog niet benaderd voor een film met Maul in de hoofdrol. Als antwoord op de vraag of hij Maul opnieuw zou spelen zei hij zonder aarzelen “Ik heb alleen eten en water nodig.”.

Voorlopig nog geen plannen voor Darth Maul film

Darth Maul is na zijn eerste verschijning in The Phantom Menace een populair personage gebleven onder de fans. Het personage leeft niet voor niets verder buiten de films in bijvoorbeeld de The Clone Wars serie. Of deze populariteit zich ook gaat vertalen naar een nieuwe verschijning van Maul op het witte doek, is nog maar afwachten. Ray Park is in ieder geval klaar om Darth Maul (met of zonder mechanische benen) opnieuw te vertolken.

Ray Park is samen met Peter Mayhew, Ian McDiarmid en een heleboel andere acteurs en gasten te ontmoeten op Amsterdam Comic Con.

Is een film met Darth Maul in de hoofdrol een goed idee? Laat een reactie achter met jouw mening!

 

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!