Social Media

Nieuws

Ray Park over Darth Maul film: “Ik heb alleen eten en water nodig”

Geplaatst

op

Darth Maul film

Han Solo krijgt binnenkort zijn eigen film en er gaan geruchten dat ook Boba Fett de hoofdrol gaat spelen in een Anthology Movie. Of Darth Maul ook zo gelukkig is, dat is nog niet bekend. Acteur Ray Park heeft geen twijfels om de slechterik nog een keer te spelen: “Ik heb alleen eten en water nodig.”

Dit vertelde Park tijdens de persconferentie voorafgaand aan Amsterdam Comic Con. Toen hij gevraagd werd over de kans voor een spinoff Darth Maul film vertelde hij “Er is altijd een kans.”. Volgens Park heeft ‘Mickey Mouse” (Disney) hem nog niet benaderd voor een film met Maul in de hoofdrol. Als antwoord op de vraag of hij Maul opnieuw zou spelen zei hij zonder aarzelen “Ik heb alleen eten en water nodig.”.

Voorlopig nog geen plannen voor Darth Maul film

Darth Maul is na zijn eerste verschijning in The Phantom Menace een populair personage gebleven onder de fans. Het personage leeft niet voor niets verder buiten de films in bijvoorbeeld de The Clone Wars serie. Of deze populariteit zich ook gaat vertalen naar een nieuwe verschijning van Maul op het witte doek, is nog maar afwachten. Ray Park is in ieder geval klaar om Darth Maul (met of zonder mechanische benen) opnieuw te vertolken.

Ray Park is samen met Peter Mayhew, Ian McDiarmid en een heleboel andere acteurs en gasten te ontmoeten op Amsterdam Comic Con.

Is een film met Darth Maul in de hoofdrol een goed idee? Laat een reactie achter met jouw mening!

 

Star Wars fan sinds hij een foetus was. Fanatiek gamer. Heavy metal connaisseur.

Lees verder
Sponsor
5 Comments

5 Comments

 1. De Grijze Duif

  26 augustus 2016 at 13:29

  Absoluut!

  Mn zoon zou gek worden van vreugde! 🙂

 2. E-J

  26 augustus 2016 at 13:46

  Getuige het aantal views op YouTube van de Duitse regisseur Shawn Bu’s recente mini film; “Darth Maul Apprentice” >10 miljoen. Need I say more?

 3. Marko

  26 augustus 2016 at 16:05

  Ik stem ook voor, zelfs nog liever als een Boba Film (waar ik overigens sowieso geen voorstander van ben)

 4. Bas

  27 augustus 2016 at 18:08

 5. René

  2 augustus 2017 at 15:39

  zeker weten , een character dat in mijn mening te kort te zien was en ook te snel verslagen, Darth Maul de badass zou een veel beter gevecht kunnen leveren dan een Bova Fett en had de fan made film van Darth Maul op youtube nog niet gezien zodra ik thuis kom gaat deze erop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws

Gerucht: J.D. Dillard en Matt Owens werken aan een Star Wars film

Geplaatst

op

Door

Volgens Variety en Deadline werken J.D. Dillard (Sweetheart) en Matt Owens (Luke Cage, Agents of S.H.I.E.L.D.) aan een nieuwe Star Wars film.

Hoewel er nog niets officieel is bevestigd lag het enigszins in de lijn der verwachting dat we aan het begin van 2020 iets meer te weten zouden komen over de eerstvolgende Star Wars film. Aangezien Lucasfilm of Disney nog niets officieel hebben aangekondigd zullen we het ‘nieuws’ met de nodige korrels zout moeten nemen.

Deadline gaat zelfs nog een stap verder door te stellen dat de film zou plaatsvinden op de planeet Exegol: de nieuwe thuisbasis van Emperor Palpatine en zijn onderdanen in The Rise of Skywalker.

Mocht J.D. Dillard inderdaad de nieuwe film gaan schrijven ofwel regisseren, dan zal hij de eerste niet-blanke persoon zijn die in een dergelijke rol aan een Star Wars film is verbonden.

Lees verder

Merchandise

Nieuw in september 2020: de LEGO Razor Crest uit The Mandalorian

Geplaatst

op

Het duurt nog even, maar vanaf 1 september zal een van de meest gewilde Star Wars LEGO sets te koop zijn: de Razor Crest uit The Mandalorian.

Set 75292 zal naast het inmiddels beruchte schip ook minifiguren bevatten van The Mandalorian, Greef Carga, The Child, IG-11 en een Biker Scout. De prijs van deze 1023 onderdelen tellende set is € 139,99.

 

Lees verder

The Rise of Skywalker

The Rise of Skywalker komt thuis in maart

Geplaatst

op

Door

The Rise of Skywalker

The Rise of Skywalker is voorlopig de laatste Star Wars film die in de bioscoop is verschenen. Inmiddels heeft de film ongeveer $ 1,069 miljard Amerikaanse dollar opgebracht waarmee deze op de 33e plek staat in de ranglijst films met de hoogste opbrengst (niet gecorrigeerd voor inflatie). Binnenkort kun je de film thuis bekijken en dat is wellicht eerder dan je had gedacht.

Vanaf 17 maart zal de film digitaal verkrijgbaar zijn en op 31 maart is de release voor fysieke media zoals DVD en Blu-ray. En evenals The Last Jedi en Solo: A Star Wars Story komt de film ook gewoon op 4K Blu-ray uit. Eerder heeft Disney beloofd dat de film in de zomer van 2020 op Disney+ zal verschijnen, net zoals vorig jaar Captain Marvel (dat in maart 2019 in de bioscoop kwam) in oktober op de streamingdienst verscheen.

Ga jij de film in huis halen om je collectie te completeren of wacht je rustig af tot hij op Disney+ te zien is?

Star Wars: The Rise of Skywalker was de laatste film uit de Skywalker-saga. De release was op 18 december 2019. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Michelle Rejwan produceerden de film. The Rise of Skywalker is geschreven door J.J. Abrams en Chris Terrio, waarbij Abrams de film tevens heeft geregisseerd. De film introduceerde nieuwkomers Dominic Monaghan, Naomi Ackie, Keri Russell en Richard E. Grant. Tevens zijn o.a. Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Armitage Hux), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Billy Dee Williams (Lando Calrissian) verschenen. Zelfs de in 2016 overleden Carrie Fisher (Leia Organa) was te bewonderen in het slotstuk van de sequel trilogy.

Lees verder

The Rise of Skywalker

VFX reel van The Rise of Skywalker

Geplaatst

op

Door

Vanity Fair deelde vandaag een artikel waarin enkele special effects uit The Rise of Skywalker (die tevens zijn genomineerd voor een Oscar!) onder de loep worden genomen.

Zoals de meesten van ons waarschijnlijk weten is het door George Lucas in 1975 opgerichte bedrijf Industrial Light and Magic al sinds het prille begin verantwoordelijk voor de effecten in de Star Wars films. Inmiddels is het bedrijf, dat nu in handen is van Disney, als pionier nog steeds verantwoordelijk voor de effecten van Hollywood’s grootste films zoals die Marvel’s franchises.

In het artikel wordt verteld en getoond hoe sommige effecten tot stand zijn gekomen, zoals het water tijdens het gevecht tussen Kylo Ren en Rey. Ook gaat men in op hoe Carrie Fisher als Leia kon verschijnen in deze laatste film, hier schreef men eerder ook al een artikel over naar aanleiding van een interview met o.a. J.J. Abrams (regisseur en co-schrijver), Chris Terrio (co-schrijver) en Maryann Brandon (editor).

Carrie Fisher keerde middels ILM’s technieken voor een laatste keer terug als Leia Organa in The Rise of Skywalker. Beeld: ILM, uit Vanity Fair.

Lees verder
Sponsor