Jeff Ward
Jeff Ward

One Piece-acteur Jeff Ward te gast tijdens Heroes Dutch Comic Con

De acteur is op 22 en 23 juni aanwezig tijdens het grootste popcultuurevenement, dat plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht

Heroes Dutch Comic Con voegt nóg een special guest toe aan haar line-up voor de aanstaande zomereditie. Jeff Ward, bekend van One Piece en Agents of S.H.I.E.L.D., komt naar het popcultuur evenement in de Jaarbeurs. Eerder werden Misha Collins (Supernatural), Cobie Smulders (How I Met Your Mother) en David Tennant (AhsokaThe Clone Wars, Doctor Who) al aangekondigd voor het evenement. Tevens zijn James en Oliver Phelps (Harry Potter) aanwezig tijdens de exclusieve preview night op de vrijdagavond.

De special guest line-up voor Heroes Dutch Comic Con begint steeds meer vorm te krijgen met de komst van Jeff Ward! De Amerikaanse acteur is onder andere bekend van Netflix’s One Piece, de verfilming van de gelijknamige manga en anime, waarin hij de rol speelt van clown Buggy. De serie volgt het verhaal van een jonge piratenkapitein die met zijn crew de titel van Piratenkoning wil bemachtigen en op zoek gaat naar een mythische schat. Ward zijn vertolking van het excentrieke personage Buggy werd zeer goed ontvangen door zowel fans als critici.

Voor Marvel-fans is Ward ook zeker geen onbekend gezicht. Als Deke Shaw in het vijfde t/m zevende seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. groeide de acteur uit tot een publiekslieveling bij fans van de show, dat een onderdeel is van het Marvel Cinematic Universe. Daarnaast was Ward een van de sterren in Netflix’s Brand New Cherry Flavor, een horror miniserie over een aspirant filmregisseur die op een bovennatuurlijke reis gaat.

Jeff Ward is op zaterdag 22 en zondag 23 juni aanwezig tijdens het evenement. Fans kunnen met de acteur op de foto, een handtekening bemachtigen, hem ontmoeten tijdens een exclusieve meet & greet en vragen aan hem stellen tijdens het panel op het hoofdpodium.

Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 21, 22 en 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!