Nieuwe trailer voor Jedi: Fallen Order

De aankomende game Star Wars Jedi: Fallen Order heeft een nieuwe trailer Ă©n eerder vandaag werd bekend dat Kevin Feige, de hoofdman van Marvel Studios, werkt aan een Star Wars film.

Nog ruim een week voordat Triple Force Friday in de VS van start gaat en daarom zijn er vandaag tijdens een stream meerdere Star Wars producten getoond waaronder speelgoed en verzamel-items van Hasbro, LEGO en Funko. Troost je maar, vrijwel niets daarvan zul je op 4 oktober – de dag van Triple Force Friday – binnen de Benelux kunnen aanschaffen. Indien je er toch het fijne vanaf wil weten raden wij je aan deze video te bekijken.

Star Wars Jedi: Fallen Order “Cal’s Mission” trailer

In de nieuwe trailer wordt het verhaal ietsje meer uit de doeken gedaan dan in de vorige trailers. We zien daarnaast ook gevechten met grote wezens (eindbazen?) en de Ninth Sister (uit de Darth Vader stripboekenlijn van Charles Soule) voorbij komen. De trailer benadrukt nog maar eens hoe cinematisch de game oogt en bij vlagen doet denken aan een 3D-animatiefilm binnen het Star Wars universum. Star Wars Jedi: Fallen Order verschijnt vrijdag 15 november 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Kevin Feige (Marvel Studios) ontwikkelt een Star Wars film

Voor de niet-gamers was dit nieuws natuurlijk het belangrijkste Star Wars nieuws van de dag. Hollywood Reporter sprak met Walt Disney Studios mede-voorzitter Alan Horn en die heeft gezegd dat Kevin Feige, de man die met de Marvel Cinematic Universe financieel grote successen heeft behaald voor Disney, zich gaat ontfermen over een Star Wars film. Meer details zijn er niet bekendgemaakt, al weten we al langer dat Feige een enorme Star Wars fan is. Dat Lucasfilm van zijn deskundigheid gebruik wil maken om de ontwikkeling Star Wars films een impuls te geven is dus niet vreemd.

Een bron vertelde Hollywood Reporter zelfs al dat Feige een groot acteur heeft aangesproken met de boodschap dat hij hem/haar graag een specifieke rol wil laten spelen mocht de film er inderdaad van komen. Op internet doen al de wildste geruchten de ronde: velen hopen op Keanu Reeves als Darth Revan, of wellicht iemand als Grand Admiral Thrawn? De tijd zal het uitmaken, bovendien heeft Lucasfilm nog niet bevestigd dat er onder Feige een nieuwe Star Wars film in ontwikkeling is. Of en wanneer deze film gaat verschijnen is dus niet te zeggen.

Kevin Feige (Wikipedia)

Het is nog onduidelijk wat dit bericht precies betekent en of hier geen sprake is van een storm in een glas water. De wetenschap dat er achter de schermen druk wordt gewerkt aan de toekomst van Star Wars op het witte en zilveren doek na de release van The Rise of Skywalker is echter aanmoedigend. Het ziet ernaar uit dat Lucasfilm maar wat graag een graantje mee zou pikken van het succes dat Marvel Studios heeft behaald in het afgelopen decennium. Niet alleen financieel, maar ook wat betreft ontvangst van de films door de fans.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!