Nieuwe Forces of Destiny afleveringen

Forces of Destiny is terug! Dit weekend heeft Disney nieuwe afleveringen van de korte animatieserie voor de allerjongsten op haar Youtube-kanaal geplaatst. Wij hebben ze zoals altijd weer voor je op Ă©Ă©n plek verzameld.

Eerdere afleveringen gemist? Bekijk hier:
Seizoen 1 aflevering 1 t/m 8
Seizoen 1 aflevering 9 t/m 16
Seizoen 2 aflevering 1 t/m 8

Chopper and Friends

Hera is verrast als ze ontdekt dat de bemanning die Chopper heeft opgetrommeld voor de Ghost bestaat uit Ewoks. Toch rekent dit onwaarschijnlijke team af met overgebleven TIE Fighters boven Endor.

Monster Misunderstanding

Koningin Amidala lost het mysterie op waarom een Sando Aqua Monster een haven in Naboo aanvalt, en houdt stropers tegen die de baby van het beest proberen te stelen.

Art History

Sabine en Tristan zijn op een geheime missie om Mandalore te bevrijden. Maar ze riskeren alles om een Keizerlijke basis te vernietigen die het symbolische standbeeld van Tarre Vizsla ontsiert.

Porgs!

Chewie is op z’n teentjes getrapt als een paar porgs blauwe kabels uit de Falcon stelen. Uit nader onderzoek met hulp van R2-D2 blijkt dat de porgs zoeken naar moeilijk bereikbaar blauw mos. Kan Chewie het voor ze vinden?

Perilous Pursuit

In een gevaarlijke sneeuwspeeder-achtervolging op Starkiller Base moeten Rey en Finn samenwerken om hun achtervolgers af te schudden.

Traps and Tribulations

Luke en Leia helpen Wicket en Kneesaa om een razende Gorax te stoppen door de vallen van de Ewoks terug op te zetten.

A Disarming Lesson

Ahsoka geeft Ezra een lesje om zijn innerlijke kracht te vinden en in de Force te vertrouwen als ze hem dwingt om zonder zijn lichtzwaard te vechten.

Star Wars: Forces of Destiny is een multimediaproject gebaseerd op een nieuwe animatieserie. De serie focust op de heldinnen uit alle tijdperken van Star Wars. Bevestigd zijn de stemmen van Daisy Ridley (Rey), Ashley Eckstein (Ahsoka), Tiya Sircar (Sabine), Vanessa Marshall (Hera), Cat Taber (Padmé), Shelby Young (Leia), Taylor Gray (Ezra), John Boyega (Finn) en Mark Hamill (Luke).

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!