Nieuw Obi-Wan comic aangekondigd, plus een cover reveal voor Star Wars: Hunters Battle for the Arena

StarWars.com heeft vandaag een nieuwe Obi-Wan Kenobi comic mini-serie en een Krrsantan comic bundel aangekondigd en de cover van Star Wars: Hunters: Battle for the Arena gedeeld.

In mei begint de uit vijf delen bestaande Star Wars: Obi-Wan mini-serie die geschreven is door Christopher Cantwell (Iron Man, The United States of Captain America) met artwork van Ario Anindito (Sword Master, Star Wars: The High Republic). De mini-serie bestaat uit verhalen uit het dagboek dat de wijze Jedi op Tatooine geschreven heeft en geeft ons een kijkje in zijn leven. Van zijn dagen als een Jedi Initiate, naar missies als een Padawan, zijn capriolen tijdens de Clone Wars en daar voorbij.

Verder komt Marvel ook met Star Wars Tales: Krrsantan. Dit enkele comic nummer bundelt Star Wars (2015) #14-15 en #20, alsook Doctor Aphra Annual #1. Dit omvat Krrsantan’s gevecht met Obi-Wan Kenobi tussen Episodes III en IV, zijn aanvaring met Chwbacca en geeft een kijkje in zijn ervaringen als gladiator voor de Xonti broers. Dit is dus een perfecte bundel om alles over Krrsantan te weten te komen als je de eerdere comics nog niet gelezen hebt.

Star Wars Obi-Wan #1 cover
Star Wars Obi-Wan #1 cover

Ook deelt StarWars.com de cover van Mark Oshiro’s (Each of Us a Desert, Anger is a gift) middle grade boek Star Wars: Hunters: Battle for the Arena. Dit boek speelt zich af op de planeet Vespaara waar Rieve, een Force user, afkomstig van Corellia, haar carrière als Hunter in de arena begint. Het boek wordt uitgegeven door Disney Lucasfilm Press en zal op 1 november 2022 in de winkels liggen.

Het boek is gebaseerd op de arena gevechtsgame Star Wars: Hunters dat later dit jaar zal verschijnen voor iOS, Android en Nintendo Switch.

Star Wars: Hunters: Battle for the Arena cover
Star Wars: Hunters: Battle for the Arena cover
Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!