The Child Life-Size Figure (Sideshow)

Toen The Mandalorian vorig jaar begon was er geen merchandise beschikbaar van het meest populaire karakter The Child, door de fans ook wel Baby Yoda genoemd. Dit kwam natuurlijk omdat Disney het karakter geheim wilde houden en het was bang dat door het karakter uit zou lekken.

Inmiddels zijn we een jaar verder en worden we overspoeld met artikelen waarop The Child afgebeeld staat. T-shirts, drinkbekers, rugzakken en van bewegende mechanische poppen tot nauwelijks lijkende goedkope imitaties. Uiteraard kon ook Sideshow, fabrikant en uitgever van collectibles uit popculture, niet achterblijven en hebben ze een hoogwaardige 1:1 replica van The Child gemaakt.

The Child
The Child Life-Size Figure, van Sideshow.

Het hoofd is in verschillende standen te zetten en hij komt met een zilveren knop van de pook van de Razor Crest. Met zijn tan stoffen jasje en grote, sprekende ogen is deze Child mogelijk een interessante toevoeging aan je collectie. Deze high-end collectible is echter niet goedkoop te noemen: hij kost bij Sideshow zelf $375 en daar komt dan nog importbelasting bovenop. De komende weken wordt er echter voorraad verwacht in Europese webshops, waar hij omgerekend uiteraard iets duurder zal zijn dan de prijs die Sideshow hanteert.

Het hoofd van deze The Child Life-Size Figure is beweegbaar.

Kritiek was er de laatste weken overigens ook toen vele (on)bekende streamers er Ă©Ă©n thuis gestuurd kregen en hiermee pronkten, aangezien de mensen die er direct na de aankondiging een hadden besteld nog bij de brievenbus zaten te wachten.

Dit is een test-artikel geschreven door aspirant-redacteur Rob, aangepast door Ramon

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!