Complete collectie 9,5 cm Rogue One figuren gelekt!

Eerder konden we al een aantal 15 cm toys, schepen en 2-packs figuren laten zien. Nu hebben we ook de volledige lijn 9,5 cm Rogue One figuren die op 30 september verkrijgbaar zal zijn. Het betreft hier Jyn, K-2SO, Imperial Ground Crew, Stormtrooper, Kylo Ren, Sabine en Kanan.

Deze diashow vereist JavaScript.

Opmerkelijk is dat maar vier van deze figuren daadwerkelijk in de film te zien zullen zijn. Tegen december zal er echter meer in de schappen liggen. Gezien deze wave figuren al voorspeld werd door Jedi Temple Archives, zijn hun overige voorspellingen ook aannemelijk. In dat geval zal er in november een tweede golf 9,5 cm figuren komen. Deze bestaat uit Chirrut Îmwe, Jyn Erso (II), Director Krennic, Cassian Andor, Darth Vader, Rey, en Leia (Rebels).

Verder blijft Eadu een mysterie. Net als de 15 cm Cassian Andor is ook deze Jyn gekleed in haar kostuum dat ze daar draagt. In tegenstelling tot Jedha en Scarif, weten we echter nog steeds niet wat of waar Eadu precies is. Is het een hele nieuwe planeet, of een deel van Jedha? In ieder geval zijn Jedha en Eadu beiden koude locaties.

Tot slot een opmerking over de Imperial Ground Crew. Normaal gesproken zou dit figuur niet heel interessant zijn. Het lijkt echter dat de vermomming die Jyn zal gebruiken een Ground Crew outfit is.

Rogue One

Jyn vermomd als een lid van de Imperial Ground Crew.

De Rogue One figuren zullen rond 30 september in de schappen liggen. Houd Star Wars Awakens in de gaten voor meer nieuws over toys, films, series en meer.

Over de auteur

Stripboekrecensent & Redacteur

A.k.a. BoxerlessBossk
Tien jaar geleden was hij nog een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics.
Nu is hij een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics die wel eens een artikel over Star Wars comics post op je favoriete website!

één antwoord

  1. Jacco

    Als verzamelaar baal ik enorm van Hasbro de laatste tijd. Waarom stop je figuren uit Rebels en TFA in een Rogue One wave. Dit flikte ze ook al met de TFA waves waar ze o.a. Rebels figuren in stopten. Hasbro is echt alleen nog maar bezig om op alle mogelijke manieren geld binnen te krijgen. De kwaliteit van 9,5 cm figuren laat ook te wensen over ivm de ROTS uit 2005, die aandacht wordt nu gestopt in de 15 cm figuurtjes. Wat mij betreft mogen daar banen geschrapt worden!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.