LEGO 75251 Darth Vader’s castle – vanaf december te koop!

Het gerucht ging – helemaal nadat er een nieuw Darth Vader figuur gelekt was – al enige tijd en gisteren kwam het officiĂ«le nieuws: in december zal LEGO set 75251 – Darth Vader’s castle verschijnen!

Bereid de actie voor op de planeet Mustafar met LEGO® Star Wars 75251 Darth Vaders kasteel! Deze bouwset van Vaders dreigend uitziende thuisbasis bevat allerlei geweldige details, zoals een van stenen gebouwde lavastroom, een ondergrondse hangar met muisdroid en aansluitpunt, een oud Sith heiligdom met holocron, rekken voor extra munitie en geheime vakken met nog veel meer Sith relieken. De hangar herbergt ook een bouwbaar TIE Advanced Fighter model met noppenschieters en een zitplaats voor de Darth Vader minifiguur. Verder vind je in het kasteel een bacta tank, Darth Vaders meditatiekamer met holografische communicatie-eenheid en een ontmoetingsplatform bovenop met een noppenschietkanon ter verdediging van het kasteel. Naast de klassieke Darth Vader is de set inclusief een bacta tank-versie van de Dark Lord, plus 2 Royal Guards en een Imperial Transport Pilot.

  • Inclusief 5 minifiguren: Darth Vader, Darth Vader (bacta tank-versie), 2 Royal Guards en een Imperial Transport Pilot.
  • De set omvat het kasteel van Darth Vader en een bouwbare versie van Vaders TIE Advanced Fighter.
  • Het kasteel heeft een ondergrondse hangar met muisdroid en aansluitpunt, een oud Sith heiligdom met holocron, rekken voor extra munitie, Sith relieken, geheime vakken met een verborgen lichtzwaardhandvat en een rood kyber kristal, plus ruimte voor Vaders TIE Advanced Fighter.
  • Het kasteel heeft ook een toegangsdeur aan de zijkant, een openende bacta tank, een haak voor Lord Vaders cape, een meditatiekamer met ruimte voor een minifiguur en holografische communicatie-eenheid, plus een ronde ontmoetingsruimte bovenop met een noppenschietkanon ter verdediging van het kasteel.
  • De TIE Advanced Fighter heeft 2 noppenschieters en een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur.
  • Wapens: Darth Vaders rode lichtzwaard, de blaster van de Imperial Transport Pilot en de Force pikes van de Royal Guards.
  • De Star Wars bouwset Darth Vaders kasteel is ca. 41 cm hoog, 28 cm breed en 23 cm diep.
  • De TIE Advanced Fighter is ca. 6 cm hoog, 11 cm breed en 9 cm lang.
  • € 139,99
  • 1060 onderdelen

 

 

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!