LEGO Star Wars

Nieuwe LEGO Star Wars sets onthuld

Een UCS TIE Interceptor en meer!

LEGO heeft officieel verschillende nieuwe producten onthuld om Star Wars Day dit jaar te vieren, waaronder een Ultimate Collector Series (UCS) versie van TIE Interceptor!

Dat lees je goed; de TIE Interceptor-bouwset die deel uitmaakte van de eerste lancering van de Ultimate Collector Series in 2000 is terug in een nieuwe en opnieuw ontworpen versie. Bewonderaars van Return of the Jedi kunnen de actie uit de film opnieuw beleven, terwijl ze de kenmerkende vleugels, gedetailleerde cockpit en laserkanonnen van de magnifieke TIE Interceptor-bouwset nabootsen.

UCS TIE Interceptor (75382)

De 1.931-delige set is maar liefst 40 centimeter lang en wordt compleet geleverd met een exclusief TIE Pilot-minifiguur en Mouse Droid-figuur, momenteel gelimiteerd tot deze set. Het model is gemonteerd op een standaard met een bedrukt plaatje en bevat een bedrukte steen met het LEGO Star Wars jubileumlogo. De adviesprijs bedraagt €229,99.

Mos Espa Podrace Diorama (75380)

Liefhebbers van The Phantom Menace kunnen deze unieke en dynamische diorama aanschaffen waarin we de podracer van Anakin Skywalker die van Sebulba op de hielen zien zitten. De set bevat 718 steentjes en moet €79,99 gaan kosten.

Darth Maul’s Sith Infiltrator (75383)

Voor liefhebbers van de dark side is er de 640-delige set van Darth Maul’s schip, waarvan de vleugels uitgebouwen kunnen worden en het landingsgestel ook. Daarnaast bevat het schip, dat €69,99 gaat kosten, twee schietmechanismen en een extra compartiment voor probe droids!

Droideka (75381)

Voor hetzelfde bedrag van €69,99 kunnen fans zich ook storten op de set van deze destroyer droid, oftewel Droideka. De set bevat 583 steentjes.

The Phantom Menace BrickHeadz (40676)

In het kader van het 25-jarig bestaan van de eerste prequel-film brengt LEGO ook een set BrickHeadz uit van personages Anakin Skywalker, Queen Amidala, Jar Jar Binks, Captain Panaka, Darth Maul en Qui-Gon Jinn. Deze set gaat voor €54,99 over de toonbank.

Clone Commander Cody (40675)

Fans van Revenge of the Sith kunnen met deze Commander Cody aan de slag, die voor €9,99 apart verkrijgbaar is.

BARC Speeder Escape (75378)

En tot slot alsnog een set die afkomstig is uit een Star Wars productie in het Disneytijdperk: namelijk de ontsnapping van Grogu en Kelleran Beq tijdens een flashback in The Mandalorian’s derde seizoenDe set bevat 221 steentjes en gaat €29,99 kosten.

In onze community op Discord zitten ook een hoop Star Wars verzamelaars en LEGO liefhebbers, lijkt het je leuk om met hen in gesprek te gaan over de nieuwe sets en vele andere Star Wars- en popcultuurgerelateerde onderwerpen? Join de Star Wars community dan vandaag!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!