Journey to The Last Jedi – nieuwe boeken

In de VS is momenteel de grootste pop culture conventie ter wereld, San Diego Comic Con, in volle gang. En hoewel Lucasfilm geen panel over de aankomende films zal houden, zijn ze niet helemaal afwezig. Gisteren stelden ze namelijk in hun Lucasfilm Publishing panel de volledige lijn Journey to The Last Jedi boeken voor.

Force Friday

1 september is een dag om te omcirkelen in de kalender. Op die datum komt namelijk een bootlading Star Wars speelgoed uit – en genoeg leesvoer voor de hele maand!

15 december

Zodra de film uit is, maakt dat de weg vrij voor een verzameling boeken die dieper in kan gaan op de personages en voertuigen… En die vol staan met spoilers. Ook op deze datum: De officiële novelisaties door Jason Fry en Michael Kogge.

Andere data

Tussen september en december blijft het natuurlijk ook niet stil. Deze boeken komen in de tussentijd uit, zodat er altijd wel wat nieuws te halen valt.

Als we zo eens naar de komende maanden kijken, is een nieuwe boekenkast misschien geen slechte investering… Maar welke literatuur ga jij in huis halen? Laat het ons weten in de comments of op Facebook!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!