Social Media

Nieuws

Journey to The Last Jedi – nieuwe boeken

Geplaatst

op

In de VS is momenteel de grootste pop culture conventie ter wereld, San Diego Comic Con, in volle gang. En hoewel Lucasfilm geen panel over de aankomende films zal houden, zijn ze niet helemaal afwezig. Gisteren stelden ze namelijk in hun Lucasfilm Publishing panel de volledige lijn Journey to The Last Jedi boeken voor.

Force Friday

1 september is een dag om te omcirkelen in de kalender. Op die datum komt namelijk een bootlading Star Wars speelgoed uit – en genoeg leesvoer voor de hele maand!

15 december

Zodra de film uit is, maakt dat de weg vrij voor een verzameling boeken die dieper in kan gaan op de personages en voertuigen… En die vol staan met spoilers. Ook op deze datum: De offici√ęle novelisaties door Jason Fry en Michael Kogge.

Andere data

Tussen september en december blijft het natuurlijk ook niet stil. Deze boeken komen in de tussentijd uit, zodat er altijd wel wat nieuws te halen valt.

Als we zo eens naar de komende maanden kijken, is een nieuwe boekenkast misschien geen slechte investering… Maar welke literatuur ga jij in huis halen? Laat het ons weten in de comments of op Facebook!

A.k.a. BoxerlessBossk Tien jaar geleden was hij nog een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics. Nu is hij een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics die wel eens berichten over Star Wars post op je favoriete website!

Lees verder
Advertentie
7 Comments

7 Comments

 1. Marko

  22 juli 2017 at 13:15

  Top artikel, mijn eerst naslagwerk voor de komende maanden in de pocket!

  • Wesley

   22 juli 2017 at 17:06

   Thanks! Het is niet weinig wat er allemaal aan zit te komen ^^

   • Marko

    27 juli 2017 at 21:17

    Nu nog een zelfde opsomming voor alle, okay de belangrijkste toylines ūüėČ

 2. Marko

  22 juli 2017 at 13:15

  Top artikel, mijn eerst naslagwerk voor de komende maanden in de pocket!

 3. Ernst-Jan van Leeuwen

  23 juli 2017 at 09:36

  Pablo Hildalgo schreef dat zijn Visual dictionary van TLJ uitkomt op de releasedatum van de film. Dus 13 december LOL?

  • Wesley

   23 juli 2017 at 09:39

   Geduld, jonge Padawan. We krijgen de film dan wel eerder, maar op de boeken zullen we waarschijnlijk net zo goed als de rest van de wereld tot 15 december moeten wachten ūüėČ

 4. Ernst-Jan van Leeuwen

  23 juli 2017 at 14:35

  Wist ik ook wel maar een beetje boel opstoken mag toch wel?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gamenieuws

X-Wing Wave III aangekondigd

Geplaatst

op

Door

Altijd al een gedetailleerde miniatuur Jedi Starfighter willen hebben? Dat kan! Spellenmaker Fantasy Flight Games kondigde vandaag namelijk Wave III aan voor X-Wing. Deze wave bezorgt ons voornamelijk de eerder beloofde Clone Wars content met de nieuwe speelbare facties Republic en Seperatist.

Republic

Delta-7 Aethersprite en V-19 Torrent

Jedi en klonen wat de klok slaat in Wave III. De Galactic Republic knalt met drie uitbreidingen het spel in. De ARC-170, Anakin’s Delta-7 Jedi Starfighter, en de Guardians of the Republic Squadron Pack, die twee V-19 Torrents en Obi-Wan’s Jedi Starfighter bevat. Met karakters als Anakin, Obi-Wan, Ahsoka en Palpatine is het begin voor een vloot Force gebruikers gelegd.

Separatists

Vulture-class Droid Starfighter en Belbullab-22

Ook de Separatist Alliance vliegt het speelveld op met drie uitbreidingen. Darth Maul’s Sith Infiltrator, Vulture-class Droid Fighter, en het¬†Servants of Strike Squadron Pack¬†met Grievous’ Belbullab-22 en twee Vultures. Met Maul, Dooku en Grievous zijn de grootste schurken uit het oude tijdperk al vertegenwoordigd. Nu hun zwerm aan droid starfighters nog.

Oude facties

TIE Striker

Naast de nieuwe schepen wordt er ook een tweetal klassiekers overgeheveld uit de eerste versie van X-Wing. De Z-95-AF4 Headhunter voor Scum en de TIE Striker voor Empire. Geen content die veteranen niet al in de conversion kits gekregen hebben, maar voor nieuwe spelers twee waardige toevoegingen.

X-Wing Wave III zal in het voorjaar van 2019 in de winkels liggen. Benieuwd? Lees onze review van het basisspel!

Lees verder

Nieuws

Live-action Cassian Andor tv-serie aangekondigd

Geplaatst

op

Door

Cassian Andor

StarWars.com meldt zojuist dat Disney voorzitter en CEO Bob Iger vandaag in een Disney Earnings Call heeft aangekondigd dat Lucasfilm een live-action Cassian Andor serie gaat produceren voor Disney+, de nieuwe streaming dienst van Disney.

De serie gaat volgend jaar in productie en volgt de avonturen van Cassian Andor in de beginjaren van de Rebel Alliance en speelt zich dus vóór Rogue One: A Star Wars Story af. Diego Luna keert terug in de rol van Cassian in deze spy thriller waarin we veel meer over zijn verleden te weten gaan komen tijdens spannende missies waarin Cassian meewerkt om het sterrenstelsel weer hoop te geven in de strijd tegen de Empire.

Luna vertelt dat terugkeren naar het Star Wars universum heel speciaal voor hem is. ¬†“Ik heb zoveel herinneringen aan het geweldige werk dat we samen gedaan hebben” zegt hij. “We hebben een geweldig avontuur voor ons en dit nieuwe format geeft ons de kans om het personage verder te verkennen“.

Er is nog geen releasedatum of naam voor de show die samen met The Mandalorian van Jon Favreau op Disney+ te zien zal gaan zijn.

Lees verder

Nieuws

Boba Fett-spinoff volledig van de baan, Lucasfilm focust op The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

De Boba Fett-spinoff is volledig van de baan. In plaats daarvan wil Lucasfilm zich focussen op de productie van Jon Favreau’s serie The Mandalorian.

(meer…)

Lees verder

Televisieseries

LEGO Star Wars: All-Stars aangekondigd

Geplaatst

op

Door

LEGO en Star Wars is altijd al een gouden combinatie geweest. Star Wars sets zijn steevast grootverdieners voor het speelgoedmerk. En de twee supermerken samen hebben al meerdere series en games voortgebracht. En zojuist is daar de nieuwste telg aangekondigd: LEGO Star Wars: All-Stars. De serie bevat LEGO-versies van personages als Kylo Ren, Rey, BB-8, generaal Leia, jonge Han en Lando. Bekijk de trailer nu.

De serie zal bestaan uit acht korte filmpjes en vier volle afleveringen van een halfuur. Vijf van de korte filmpjes zullen op het YouTube-kanaal van DisneyXD verschijnen in de week van 29 oktober. Daarna zal in Amerika eerst op 10 november een compilatie van alle acht korte filmpjes uitgezonden worden, waarna men verder gaat met de volle afleveringen.

Wanneer de serie naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Lees verder
Advertentie

© Star Wars Awakens. All rights reserved. Star Wars is the intellectual property of Lucasfilm. © 2018 Lucasfilm Ltd.