Comic Con
© Heroes Dutch Comic Con

Heroes Dutch Comic Con Summer Edition tickets in de verkoop

Zorg dat je vanavond om 20:00 je tickets scoort!

Op 24 en 25 juni is het weer tijd voor Heroes Dutch Comic Con in Utrecht. De laatste tickets gaan vanaf morgen om 20:00 in de verkoop, klik hier om tickets aan te schaffen!

Met ruim 42.000 bezoekers per editie is Heroes Dutch Comic Con de grootste comic con in Nederland. Tijdens dit tweedaagse evenement komen allerlei soorten fandoms samen en kunnen mensen hun passie delen met andere liefhebbers. Aangezien er zoveel fandoms zijn, biedt Heroes Dutch Comic Con een gevarieerd programma aan op het gebied films, series, strips, cosplay, games, superhelden, fantasy / science fiction en anime.

Er is zoveel te zien, te doen en te beleven! Laat je verrassen door het programma of maak er zelf deel van uit door in cosplay outfit te komen. Ben je geen type voor cosplay? Geen zorgen, geniet dan gewoon van alle andere bezoekers die indrukwekkende outfits dragen. Cosplay is een van de belangrijkste elementen van Heroes Dutch Comic Con en is dé schakel tussen vele fandoms en activiteiten op onze show.

Veel meer dan alleen cosplay

Heroes Dutch Comic Con heeft echter veel meer te bieden dan alleen cosplay. Tijdens dit evenement vol met entertainment kun je speciale gasten ontmoeten uit films en series, allerlei soorten merchandise shoppen op de grootste “geeky” markt van het land, verschillende games spelen, genieten van diverse panels door speciale gasten uit de stripindustrie en nog veel meer! Heroes Dutch Comic Con is iets wat je echt zelf moet ervaren. De unieke en geweldige sfeer zorgt ervoor dat je meteen verslaafd raakt. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de laatste editie in november 2022.

Star Wars op Comic Con

Ook Star Wars is natuurlijk goed vertegenwoordigd op de conventie; zo is de Nederlandse tak (Dutch Garrison) van de officiële kostuumvereniging (501st Legion) elke editie aanwezig, evenals de R2 Builders. Daarnaast zal de community van Star Wars Awakens ook aanwezig zijn, helaas is het nog niet bekend of we ook met de Star Wars Podcast een panel mogen hosten.

Waar wacht je nog op? Zet vrijdag 20:00 in je agenda en scoor die tickets! De verwachting is dat het evenement wederom snel uitverkoopt. Heb je vragen of lijkt het je wat om vrijblijvend alvast kennis te maken met andere popcultuurliefhebbers? Join dan onze Star Wars community, waar over veel meer dan alleen maar Star Wars wordt gesproken.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!