X-Wing Wave III aangekondigd

Altijd al een gedetailleerde miniatuur Jedi Starfighter willen hebben? Dat kan! Spellenmaker Fantasy Flight Games kondigde vandaag namelijk Wave III aan voor X-Wing. Deze wave bezorgt ons voornamelijk de eerder beloofde Clone Wars content met de nieuwe speelbare facties Republic en Seperatist.

Republic

Delta-7 Aethersprite en V-19 Torrent

Jedi en klonen wat de klok slaat in Wave III. De Galactic Republic knalt met drie uitbreidingen het spel in. De ARC-170, Anakin’s Delta-7 Jedi Starfighter, en de Guardians of the Republic Squadron Pack, die twee V-19 Torrents en Obi-Wan’s Jedi Starfighter bevat. Met karakters als Anakin, Obi-Wan, Ahsoka en Palpatine is het begin voor een vloot Force gebruikers gelegd.

Separatists

Vulture-class Droid Starfighter en Belbullab-22

Ook de Separatist Alliance vliegt het speelveld op met drie uitbreidingen. Darth Maul’s Sith Infiltrator, Vulture-class Droid Fighter, en het Servants of Strike Squadron Pack met Grievous’ Belbullab-22 en twee Vultures. Met Maul, Dooku en Grievous zijn de grootste schurken uit het oude tijdperk al vertegenwoordigd. Nu hun zwerm aan droid starfighters nog.

Oude facties

TIE Striker

Naast de nieuwe schepen wordt er ook een tweetal klassiekers overgeheveld uit de eerste versie van X-Wing. De Z-95-AF4 Headhunter voor Scum en de TIE Striker voor Empire. Geen content die veteranen niet al in de conversion kits gekregen hebben, maar voor nieuwe spelers twee waardige toevoegingen.

X-Wing Wave III zal in het voorjaar van 2019 in de winkels liggen. Benieuwd? Lees onze review van het basisspel!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!