Update 7.1 voor Star Wars: The Old Republic nu beschikbaar

Het is tijd om dieper te gaan...

Electronic Arts en BioWare hebben update 7.1 “Digging Deeper” voor Star Wars: The Old Republic uitgebracht, met onder andere de nieuwe high-level R-4 Anomaly Operation en Manaan Daily Area. De update brengt ook nieuwe Tacticals en een verbeterde gebruikersinterface met extra aanpassingsmogelijkheden.

De populaire MMORPG waarin miljoenen spelers samen een online wereld bevolken, kreeg ter ere van haar 10-jarig jubileum eerder dit jaar een nieuwe uitbreiding in de vorm van Legacy of the Sith. Deze borduurt voort op de dynamische verhaallijn van Star Wars: The Old Republic en stuurt spelers op een militaire campagne om een cruciale planeet voor hun factie veilig te stellen terwijl ze het ultieme plan van Darth Malgus, de rebelse Sith, ontrafelen. Legacy of the Sith voert spelers mee op een avontuur naar de uithoeken van het heelal, inclusief de aquatische planeet Manaan tijdens hun jacht op Darth Malgus. Met update 7.1 voegt ontwikkelaar BioWare een hoop nieuwe content toe om spelers de komende tijd meer bezig te houden.

R-4 Anomaly Operation – In deze nieuwe Operation nemen maximaal acht spelers het op tegen een obscure Sith-sekte die de technologie wil oogsten van een oud wapen met angstaanjagende krachten. Deze nieuwe Operation is beschikbaar in de Story Mode en Veteran Mode voor alle spelers met een personage van level 80.

Manaan Daily Area – Reis naar Manaan voor twee gloednieuwe verhaallijnen en herspeelbare missies. Manaan biedt diverse nieuwe beloningen die je kunt verdienen nadat je de juiste reputatie hebt opgebouwd met een factie door dagelijkse en wekelijkse missies te voltooien.

Vier nieuwe Tacticals – Nieuwe Tacticals zijn beschikbaar bij de verkopers in de Supplies-sectie van elke Fleet.

Verbeterde gebruikersinterface – Deze update bevat tevens wijzigingen in de balans tussen Classes, verbeteringen in het Character-venster, aanpasbare ondertiteling en meer opties met betrekking tot het Combat Style Selection-wiel, waaronder een optie voor kleurenblinden.

Star Wars: The Old Republic is een ‘massively-multiplayer online game’ waarin vele spelers elkaar dagelijks treffen om zo hun Star Wars fantasie te beleven. Speel als een Jedi, een Sith, een Bounty Hunter of een andere iconische rol in deze wereld die zich meer dan drieduizend jaar voor de originele films afspeelt. Ben de held in jouw eigen verhaal. Je kunt het spel vandaag nog starten, de game is geheel gratis te spelen. Download het spel snel op de officiële website.

Wil je alles weten over The Old Republic en elke andere Star Wars game? Volg dan The Gaming Holocron, een Youtube serie waarin elke Star Wars game ooit voorzien gaat worden van een moderne recensie. Volg het kanaal, seizoen 2 begint op 15 november. Op zoek naar andere gamers met een passie voor Star Wars? Die vind je in onze Discord!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!