Star Wars Outlaws

Ubisoft’s game Star Wars Outlaws krijgt een eerste trailer

Morgenavond verschijnt de eerste gameplay online

De langverwachte Star Wars game van Ubisoft is eindelijk onthuld en gaat door het leven als Star Wars Outlaws. We hoeven ook niet lang te wachten op gameplaybeelden, die zullen morgen worden vertoond tijdens Ubisoft’s persconferentie.

Star Wars Outlaws komt in 2024 naar Xbox Series X|S, PS5 en pc. De game wordt ontwikkeld door Massive Entertainment (The Division 1 & 2) en geeft jou de controle over Kay Vess (Humberly González), die – samen met haar trouwe metgezel Nix (Dee Bradley Baker) – een van de grootste overvallen moet plegen die de Outer Rim ooit heeft gezien.

Star Wars Outlaws speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Empire Strikes Back en Return of the Jedi en speelt zich af in een tijd waarin het Galactic Empire meedogenloos de definitieve nederlaag van de Rebel Alliance nastreeft en de criminele onderwereld floreert. Kay zal missies met een hoog risico en hoge beloningen op zich nemen van de misdaadsyndicaten van de melkweg, terwijl ze op zoek is naar de middelen om een nieuw leven te beginnen.

Een eerste blik op de gameplay van Star Wars Outlaws wordt morgenavond getoond tijdens de Ubisoft Forward Live.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!