Tales from the Galaxy's Edge

Trailer van de verbeterde versie van Tales from the Galaxy’s Edge onthuld

Een unieke Star Wars-ervaring krijgt een aantal speciale aanpassingen

ILMxLAB, de bekroonde studio van Lucasfilm, heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition, een lanceringstitel voor PlayStation VR2 (PS VR2) die op woensdag 22 februari wordt uitgebracht en nu kan worden gereserveerd.

Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition is een action-adventure virtual reality-ervaring die het verhaal volgt van een droid-reparatietechnicus die wordt meegesleurd in een groots avontuur na een noodlanding op de planeet Batuu. In de officiële trailer leren fans over meerdere bedreigingen die op de loer liggen in de wildernis van Batuu met nieuwe schurken zoals Guavian Death Gang-celleider Tara Rashin (Debra Wilson), Baron Attsmun (Mark Rolston) en First Order-commandant Lt. Maat (Daman Mills). Met de hulp van nieuwe personages die voor de ervaring zijn ontwikkeld, zoals Seezelslak (Bobby Moynihan) en Lens Kamo (Karla Crome), en fanfavorieten waaronder R2-D2, C-3PO (Anthony Daniels), Dok-Ondar (Cory Rouse), Hondo Ohnaka (Jim Cummings) en Mubo (Matthew Wood), zullen spelers Batuu redden terwijl ze aan hun eigen Star Wars-avontuur beginnen.

Tales from the Galaxy’s Edge: launchtitel voor de PS VR2

De Enhanced Edition is volledig herbouwd voor de PS VR2, gebruikmakend van de hardwaremogelijkheden van het apparaat, waaronder o.a. eye-tracking, headset-feedback, adaptieve triggers en haptische feedback met PS VR2 Sense-controllers en dynamische 3D-audio. Naast de digitale release wordt op vrijdag 7 april een fysieke editie van de game uitgebracht via Perp Games. Een lijst met wereldwijde retailers zal op een later tijdstip beschikbaar zijn op hun website.

Ga voor meer informatie naar StarWars.com. Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition arriveert digitaal op 22 februari en kan vanaf vandaag worden besteld.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!