Star Wars games

Trailer Star Wars: Gaming Holocron seizoen 2 onthuld

Binnenkort weer een wekelijkse video!

Vorig jaar kondigde Bas aan met iets unieks aan de slag te gaan voor Star Wars Awakens: voor elke Star Wars game een eigen videorecensie maken in zijn Gaming Holocron. Hij was al een tijd bezig om alle Star Wars games die ooit zijn verschenen in geschreven stijl te recenseren, maar ging dat nu ook in videovorm doen. Een hels karwei waar jaren werk in zou gaan zitten.

Eerder dit jaar werd met een teaser trailer het tweede seizoen aangekondigd; hierin zullen alle games worden behandeld die zijn uitgekomen tussen The Phantom Menace (1999) en het moment dat Disney Lucasfilm overnam in 2012. Ja, dat lees je goed. Dat zijn vele tientallen games met elk dus een eigen videoreview!

Vandaag deelt hij de final trailer van dit tweede seizoen met jullie. Bekijk hem nu hieronder!

Star Wars: Gaming Holocron

Het eerste seizoen aan Star Wars games is al even te zien op zijn YouTube-kanaal Star Wars Games: From A Certain Point of View. Daar kun je alle Star Wars games vinden die tot 1999 zijn verschenen, vanaf de allereerste arcadegame uit 1982!

De afgelopen maanden heeft Bas hard doorgewerkt aan zijn persoonlijke levenswerk en is hij inmiddels ver genoeg gevorderd om nu aan te kondigen dat dit tweede seizoen vanaf dinsdag 15 november wekelijks te zien zal zijn. Dit betekent dat jullie vanaf die datum weer elke dinsdag een Star Wars gamevideo mogen verwachten waarin Bas op zowel informatieve als entertainende wijze over Star Wars games vertelt en hun ontwikkeling door de jaren heen laat zien met toffe gameplaybeelden.

De schaal van dit project en de tijd die hem dit kost zijn voor velen binnen onze community moeilijk te bevatten. Ik ben dan ook ontzettend trots op wat hij tot nu toe heeft bereikt en kijk in het bijzonder uit naar de games die hij in het nieuwe seizoen zal behandelen. Dit zijn immers de Star Wars games waar hij en ikzelf ook mee zijn opgegroeid.

Vind je het leuk om mee te praten over Star Wars games? Join de grootste Nederlandstalige Star Wars community!

De Star Wars: Gaming Holocron is vanaf 15 november weer wekelijks te zien op YouTube. Abonneer je op het YouTube-kanaal om niks te missen!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!