Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition aangekondigd voor PlayStation VR2

We gaan terug naar Batuu!

Tijdens Sony’s laatste State of Play, welke vannacht gehouden werd, is Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition aangekondigd voor de volgende generatie PlayStation VR. Het spel gaat in 2023 verschijnen.

Deze nieuwe versie van de prijzen winnende VR-ervaring van Lucasfilm’s ILMxLAB is opnieuw gebouwd om de nieuwste technologieën te gebruiken. Niet alleen gaat de grafische weergave van het spel beter zijn vergeleken met het origineel, maar ook zal het ‘headset-based controller tracking’ ondersteunen, gaat ‘eye tracking’ toegepast worden, is de audio volledig in 3D geremastered en worden de haptic feedback opties uit de PlayStation VR2 Sense controller en headset gebruikt om je meer het gevoel te geven daadwerkelijk in het Star Wars universum te zijn.

In het spel begin je als een techneut met de kennis om droids te repareren wanneer je crasht op de planeet Batuu na een aanval van de Guavian Death Gang. Tijdens je avontuur ontmoet je R2-D2, C-3PO, Yoda en Hondo Ohnaka, alsook nieuwe personages zoals Seezelslak, Lens Kamo en de leider van de Guavian Death Gang; Tara Rashin. Ook ga je personages bekend uit de parken van Disney tegen komen, denk bijvoorbeeld aan Mubo, de eigenaar van Black Spire Outpost’s Droid Depot en Dok Ondar.

Door middel van het volgen van de verhalen die verteld worden in het spel, is het mogelijk om je aan te sluiten bij de Jedi Order in ‘The Temple of Darkness’ en ‘The Sacred Garden’ en om achter een gevaarlijke bounty aan te gaan als IG-88 in ‘The Bounty of Boggs Triff.’ De volledige ervaring (die voorheen episodisch uit is gegeven) zal aanwezig zijn in deze Enhanced Edition.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!