Legacy of the Sith

Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith officieel onthuld

Ter ere van het aanstaande 10-jarig jubileum van Star Wars: The Old Republic heeft BioWare een nieuwe uitbreiding in de vorm van Legacy of the Sith onthuld. Deze zal het begin inluiden van een nieuwe tijd voor de veelgeprezen MMORPG.

Legacy of the Sith borduurt voort op de dynamische verhaallijn van Star Wars: The Old Republic en stuurt spelers op een militaire campagne om een cruciale planeet voor hun factie veilig te stellen terwijl ze het ultieme plan van Darth Malgus, de rebelse Sith, ontrafelen. Daarnaast voegt het uitbreidingen voor de spelerservaring toe met de nieuwe Combat Styles-feature (waarover later meer). Dit zorgt voor meer opties voor de speler en brengt diverse quality of life-upgrades met zich mee. Tijdens de feestdagen van dit jaar zal de content beschikbaar zijn en zal de aftrap van het 10-jarig jubileum van start gaan. Deze viering zal tot in 2022 voelbaar zijn met nieuwe content, evenementen, updates en veel meer.

Legacy of the Sith

Legacy of the Sith voert spelers mee op een avontuur naar de uithoeken van het heelal, inclusief de aquatische planeet Manaan tijdens hun jacht op Darth Malgus. De grote update verhoogt het maximum aantal levels dat spelers kunnen bereiken tot level 80. Star Wars: The Old Republic brengt nieuwe missies met zich mee waarin samenwerking centraal staat, waaronder een Flashpoint die zich afspeelt in een bergtombe op de afgelegen planeet Elom en een Operation in de overblijfselen van een onderzoeksstation in de verre ruimte.

De uitbreiding introduceert de nieuwe Combat Styles-feature, die voortborduurt op de diepgaande aangepaste Star Wars-ervaring van het originele spel. Met Combat Styles kunnen spelers hun ultieme Star Wars-dromen uit laten komen, onafhankelijk een specifiek klasseverhaal kiezen en dit combineren met vaardighedensets van andere gerelateerde tech- of force-klassen. Bestaande, terugkerende en nieuwe spelers kunnen uitkijken naar verbeteringen in hun volgende Star Wars- personage via vernieuwde character creation. Daarnaast zijn er updates op het gebied van items en loadouts te verwachten. Ook zorgt het gestroomlijnde klasse-ontwerp ervoor dat de spelervaring van Star Wars: The Old Republic voor nieuwe, terugkerende en bestaande spelers is verbeterd.

Voor meer informatie over Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith bezoek je de officiële website van de game.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!