Star Wars: Squadrons onthult eerste animatievideo

Star Wars gamers, vandaag hebben Electronic Arts, Motive Studios en Lucasfilm een gloednieuwe korte animatie uitgebracht voor het langverwachte Star Wars: Squadrons.

Squadrons belooft de ultieme spelervaring met ruimtegevechten in het geliefde Star Wars-universum te worden. De animatievideo genaamd “Hunted” is gemaakt in samenwerking met Motive Studios, Lucasfilm en ILM en speelt zich af vóór de gebeurtenissen uit de game. Het filmpje introduceert één van de toppiloten naast wie spelers zullen vechten in het singleplayer-verhaal. Houd de officiële YouTube-pagina van de game in de gaten voor toekomstige animatievideo’s!

Star Wars Squadrons

In dit losstaande verhaal trekken strijdkrachten van de Galactic Empire zich terug na een verrassingsaanval van de New Republic op de keizerlijke werf van Var-Shaa. Voor Titan Squadron-leider Varko Grey is de strijd echter nog lang niet voorbij. Hij blijkt de laatste TIE-Fighterpiloot op het strijdveld te zijn, die wordt achtervolgd door een losgeslagen X-Wing. Hoe dit verder afloopt, zie je in het filmpje.

Star Wars: Squadrons wordt uitgebracht op 2 oktober 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en PC en kan worden gespeeld via Virtual Reality (VR) op de PlayStation 4 en PC met ondersteuning voor cross-play.

Spelers die de game reserveren krijgen toegang tot cosmetische items die voorbijkomen in de korte animatie.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!