Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws verschijnt 30 augustus

Trailer onthult het verhaal van de game

Ubisoft brengt vandaag zoals aangekondigd de story trailer uit van de aanstaande game Star Wars Outlaws. De game verschijnt op 30 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

De game wordt ontwikkeld door Massive Entertainment (The Division 1 & 2) en geeft jou de controle over Kay Vess (Humberly González), die – samen met haar trouwe metgezel Nix (Dee Bradley Baker) – een van de grootste overvallen moet plegen die de Outer Rim ooit heeft gezien.

Star Wars Outlaws speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Empire Strikes Back en Return of the Jedi en speelt zich af in een tijd waarin het Galactic Empire meedogenloos de definitieve nederlaag van de Rebel Alliance nastreeft en de criminele onderwereld floreert. Kay zal missies met een hoog risico en hoge beloningen op zich nemen van de misdaadsyndicaten van de melkweg, terwijl ze op zoek is naar de middelen om een nieuw leven te beginnen.

De game is inmiddels al voor te bestellen in de digitale gamewinkels en bevat drie verschillende versies, daarnaast is de game op PC te spelen met Ubisoft+ (€17,99 per maand):

Star Wars Outlaws

Ook heeft Ubisoft een developer breakdown video uitgebracht van de story trailer:

De eerste open-wereld Star Wars game

Outlaws wordt in de markt gezet als de allereerste open-wereld Star Wars game. Er zal in de game worden gereisd naar verschillende locaties, zowel bekende uit de films als compleet nieuwe; van de vochtige oerwouden van Akiva tot de winderige savanne van Toshara.

Kay zal bruisende steden en kantines verkennen, op haar speeder door uitgestrekte buitenlandschappen racen en haar schip (de Trailblazer) door de wildernis van de ruimte besturen. Als het misgaat helpt de Trailblazer hen ook met achtervolgen, ontwijken en aanvallen om de overhand te krijgen in spannende luchtgevechten met de Empire en andere vijanden. Met name het gebrek aan een laadscherm tussen de ruimte, atmosfeer en planeet is indrukwekkend te noemen. Bekijk de gameplaybeelden van vorig jaar hieronder!

 

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!