Star Wars: Hunters

Star Wars: Hunters verschijnt 4 juni

Lang gewacht, maar dan heb je ook wat?

Terwijl morgen de allerlaatste aflevering van The Bad Batch verschijnt leren we vandaag de releasedatum van een game die was aangekondigd nog voordat de eerste aflevering van The Bad Batch überhaupt uitkwam: Star Wars: Hunters verschijnt op 4 juni voor iOS, Android en Nintendo Switch.

Ontwikkelaar Zynga heeft de afgelopen jaren gewerkt aan deze game, die meerdere keren werd uitgesteld. Star Wars: Hunters is een team-based battle arena shooter game die wel wat weg heeft van titels zoals Overwatch. In elk potje draait het om intense en vlotte gevechten tussen twee teams, waarbij je de keuze hebt uit een vaste selectie helden die je kunt besturen – met elk hun eigen eigenschappen, vaardigheden en vechtmogelijkheden.

In een interview op StarWars.com gaat art director Dominic Estephane dieper in op de ontwerpen van de verschillende karakters en wat de invloed van pro wrestling is geweest op de game (ze hebben een tweekoppig commentaarteam toegevoegd!). Bekijk de nieuwe cinematische trailer van de game hieronder en praat gezellig met ons mee over de game in onze community, er zullen daar immers vast wel wat teams gesmeed gaan worden!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!