Star Wars Hunters

Star Wars: Hunters is eindelijk uitgebracht

De 4v4 battle arena game waar Star Wars gamers lang op hebben moeten wachten

Geloof je dat toen Star Wars: Hunters in februari 2021 werd aangekondigd de eerste afleveringen van The Bad Batch nog moesten verschijnen? Pas vandaag is de game daadwerkelijk verschenen voor Android, iOS en Nintendo Switch.

In deze gloednieuwe free-to-play 4 vs. 4 battle arena game van Zynga en Lucasfilm Games kies je jouw hunter, bijvoorbeeld de Wookiee genaamd Grozz, Diago de sharpshooter, Utooni de Jawa broeders en Rieve de Sith assassin.

Elke hunter beschikt over zijn eigen unieke bewegingen, vaardigheden en power-ups om hun zoektocht naar glorie in de Arena te vergemakkelijken. De game beschikt over een scala aan spelmodi om je op de proef te stellen, zoals Squad Brawl, waarin tegenstanders strijden om de meeste eliminaties te behalen, en Trophy Chase, waarin concurrerende squadrons strijden om de controle over de ongrijpbare droid TR0 -F33.

In onze community zijn de eerste spelers al aan de slag gegaan met de game, dus join ons daar als je mensen zoekt om deze op teamplay gebaseerde game samen te spelen! Maar denk eraan; je moet eerst 12 wedstrijden spelen voordat je met vrienden kunt spelen. Dus waar wacht je op?! Download de game via de officiële site!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!