Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront 2 teaser

Voordat de kraan met info op Celebration helemaal wordt opengedraaid, heeft hij vannacht al een beetje gelekt. We hebben namelijk de eerste Battlefront 2 teaser al voor je… En hij is om van te smullen!

Meteen weten we ook een heel stuk meer. De beloofde singleplayer zal ons namelijk in de huid van een Imperial plaatsen vlak na het opblazen van de Death Star boven Endor. En de multiplayer zal, naast de welbekende setting van de originele films, ook maps en personages uit de prequels en sequels bevatten. Darth Maul, Yoda, Rey en Kylo Ren maken allemaal hun opwachting, en zullen dus waarschijnlijk speelbaar zijn. En het lijkt bevestigd dat we kunnen spelen op Naboo, Hoth, Endor, Takodana, en Starkiller Base.

Wil je door deze teaser nu al meer weten over Star Wars Battlefront 2? Hou dan zaterdagavond je ogen en oren open. Dan heeft EA namelijk een Battlefront panel op Star Wars Celebration. En gezien ze ons al “onze grootste trailer ooit” beloofd hebben, is het aannemelijk dat we nog veel meer beelden van het spel te zien krijgen.

Star Wars Battlefront 2 ligt dit najaar in de winkel. Pre-order om als exclusieve The Last Jedi characters te spelen!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!