Star Wars Battlefront 2

Rey, Boba Fett en Darth Maul in Battlefront 2

Gisteravond werden de eerste gameplaybeelden vertoond van Star Wars Battlefront 2. Ook hebben we nieuwe beelden voor je (niet vertoond tijdens de presentatie) waarin we Rey, Boba Fett en Darth Maul in actie zien!

EA zegt naar de fans te hebben geluisterd: weg is de season pass, alle downloadable content (DLC) wordt gratis. De nadruk tijdens de presentatie lag vooral op de multiplayer; wel werd het geheel gepresenteerd door Janina Gavankar (de actrice met Nederlandse roots die de hoofdrol van Iden Versio in de singleplayer-campagne op zich heeft genomen). Verder had John Boyega (die natuurlijk Finn speelde in The Force Awakens) een korte video opgenomen waarin hij aankondigde dat de personages Finn en Captain Phasma én de planeet Crait (bekend uit de trailer van The Last Jedi) eind dit jaar gratis te downloaden zullen zijn! Janina voegde daaraan toe dat alle DLC gratis zal zijn. Spelers kunnen tot slot meedoen aan uitdagingen, quests en speciale evenementen om het spel de komende tijd interessant te houden.

Star Wars Battlefront 2 verschijnt 17 november op de PS4, Xbox One en PC. Een Deluxe editie is ook beschikbaar waarmee men al vanaf 14 november met de game aan de slag kan. Vanaf 9 november is de game echter al te spelen voor leden van EA Access (Xbox One) en Origin Access (PC). Details over een Scorpio (de aanstaande opvolger van de Xbox One) versie zijn nog niet bekendgemaakt, maar aangezien de persconferentie van Microsoft vanavond plaatsvindt is de kans groot dat we er dan meer over zullen horen.

Gameplay van Rey, Boba Fett en Darth Maul in Star Wars Battlefront 2

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!