Jedi Survivor

Respawn en Lucasfilm Games onthullen key art van Star Wars Jedi: Survivor

En Steam liet al wat meer zien..

Respawn Entertainment, Electronic Arts en Lucasfilm Games hebben vandaag de key art van Star Wars Jedi: Survivor onthuld. Daarnaast hebben ze laten weten dat fans van over de hele wereld niet lang meer hoeven te wachten om meer te zien van het volgende epische hoofdstuk in de veelgeprezen serie. Tijdens The Game Awards, het eindejaarsfeest van de gamesindustrie dat op donderdag 8 december plaatsvindt, kunnen we de game voor het eerst in actie zien.

Star Wars Jedi: Survivor begint vijf jaar na de gebeurtenissen van Star Wars Jedi: Fallen Order. Cal Kestis moet The Empire, dat hem constant achtervolgt, een stap voorblijven terwijl hij zich er steeds meer van bewust is dat hij een van de laatst overgebleven Jedi in het sterrenstelsel is. Cal wordt vergezeld door zijn trouwe metgezel BD-1 en sluit zich tijdens zijn reis aan bij een reeks unieke en interessante personages. Star Wars Jedi: Survivor borduurt voort op de dynamische gevechten van de serie middels nieuwe en innovatieve manieren. Om te overleven moet Cal nieuwe vaardigheden leren en zijn band met de Force versterken.

Tijdens de Star Wars Celebration in mei ging de onthullingstrailer van Star Wars Jedi: Survivor al in première.

Vanaf vrijdag 9 december om 2:00 uur Nederlandse tijd kunnen kijkers afstemmen op The Game Awards via YouTube, Twitch, Twitter en Discord.

Star Wars Jedi: Survivor wordt ontwikkeld voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC en heeft officieel nog geen vaste datum om op te verschijnen. Wel is zojuist via een lek op Steam (waar de pagina van de game te vroeg live werd gezet) duidelijk geworden dat het spel op 16 maart 2023 moet verschijnen. Ook werd bij dit lek de pre-order bonus en de Deluxe Editie getoond. Wanneer je de game voorziet van een pre-order krijg je gratis een cosmetische extra geïnspireerd op het uiterlijk van Obi-Wan Kenobi. Wanneer je de Deluxe Edition aanschaft krijg je hier ook nog eens cosmetische extra’s bij waardoor het uiterlijk van Cal geïnspireerd is op Luke Skywalker en Han Solo. Officieel bevestigd door Electronic Arts is dit nog niet, maar dat zal komende donderdag op vrijdagnacht vast gebeuren.

Meepraten over Jedi: Survivor? Sluit je dan vooral aan bij onze Discord!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!