star wars vr

Nieuws uit E3: VR X-Wings en LEGO Star Wars

De E3 is weer in volle gang, en dat zullen we weten ook. Nadat EA ons gisteren al enkele beelden van aankomende games toonde, was het vannacht de beurt aan Sony. Hun grote reveal van de avond was hun Virtual Reality-bril. Deze komt in de VS uit op 13 oktober en gaat $399 kosten. Meteen kondigden ze een hele reeks spellen aan die deze nieuwe technologie ondersteunen, maar de belangrijkste voor ons is natuurlijk Star Wars Battlefront. De Star Wars VR ervaring komt wel heel dichtbij!

In deze speciale VR missies zal je eindelijk dogfights in de ruimte kunnen houden. Het is nog onbekend of deze missies ook zonder VR-bril te spelen zullen zijn.

In al deze drukte rond hyper-realistische Star Wars games zou je het bijna vergeten.. Er zal ook een minder serieus spel uitkomen, en wel over 2 weken, op 28 juni. LEGO Star Wars: The Force Awakens kreeg ook een nieuwe trailer, en de aankondiging dat de demo nú te spelen is op PS3 en PS4. Dus waar wacht je nog op?

Al met al is er weer genoeg om naar uit te kijken! Welke game wil jij het liefst nu al in je console hebben? Laat het weten op ons forum!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!