Nieuwe beelden van Star Wars games onthuld op Gamescom

Vandaag hebben Electronic Arts, Motive Studios en Lucasfilm nieuwe beelden laten zien van het authentieke singleplayer-verhaal in Star Wars: Squadrons, de langverwachte spelervaring met ruimtegevechten in het Star Wars-universum. De game die twee maanden geleden werd onthuld kreeg een gloednieuwe trailer tijdens Gamescom 2020. Verder zijn er ook eindelijk beelden verschenen van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga en The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu.

De gloednieuwe singleplayer-trailer (bekijk hem hierboven!) van Star Wars: Squadrons vertelt het verhaal over twee iconische facties — de New Republic en de Galactic Empire – en het wisselende perspectief dat spelers ervaren terwijl ze heen en weer schakelen tussen twee configureerbare piloten op tegengestelde missies om de nieuw gevormde New Republic veilig te stellen, of de orde in The Galactic Empire te herstellen.

Squadrons beelden
Naast de nieuwe trailer heeft Motive de vierde Star Wars: Pilot Briefing van Squadrons gepubliceerd, met commentaar van schrijfster Joanna Berry over de reden waarom het team bij Motive Studios het belangrijk vond om een wisselend perspectief tussen beide facties te bieden. Het blog geeft tevens een overzicht van het verhaal in Star Wars: Squadrons en de relatie met de algemene verhaallijn van Star Wars, plus meer achtergrondinformatie over de twee belangrijkste squadrons: het heldhaftige Vanguard Squadron van de New Republic en het angstaanjagende Titan Squadron van de Galactic Empire.

Squadrons beelden

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

In deze nieuwe LEGO Star Wars game zul je alle negen Skywalker sagafilms kunnen doorlopen; elke film krijgt vijf missies met dus een totaal van 45 missies. Ongetwijfeld zul je de welbekende LEGO-humor en twists ontdekken, met daarbij nieuwe gameplay-mechanieken die speciaal zijn ontwikkeld voor deze nieuwe game. Helaas zullen we nog iets langer op de game moeten wachten, aangezien hij oorspronkelijk stond gepland voor oktober van dit jaar. Inmiddels is duidelijk dat de game dit niet meer gaat halen en wordt de game in 2021 verwacht.

The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu

In de nieuwste uitbreiding van The Sims 4 vind je geinige nieuwe Star Wars accessoires, meubels, omgevingen, kleding en meer. Je zult nu met je Sims naar Batuu kunnen reizen, de befaamde plek in de Outer Rim waar ook Galaxy’s Edge op is gebaseerd. Deze onverwachte aankondiging is voor Star Wars fans die The Sims spelen een leuke verrassing!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!