Nieuw bordspel aangekondigd: Outer Rim

Met o.a. X-Wing, Legion, Destiny, en Armada heeft Fantasy Flight Games al een divers aanbod aan Star Wars spellen voor op de keukentafel. In het tweede kwartaal van dit jaar komt daar echter nog een interessant alternatief bij. Star Wars: Outer Rim is hun nieuwste bordspel, en zal de focus leggen op de schimmige onderwereld van het universum. 1 tot 4 spelers kiezen een iconisch personage en strijden voor de eer om de meest beruchte schavuit van de melkweg te worden.

Om roem te vergaren, heeft de speler iedere beurt de mogelijkheid om naar een uithoek van de Outer Rim te vliegen op zoek naar premies, smokkelwaar, of andere illegale activiteiten. Hiermee koop je iconische schepen zoals de Millennium Falcon of Slave 1, huur je Chewbacca of Hondo Ohnaka in, en win je uiteindelijk doordat niemand je naam meer zal vergeten.

Voor meer foto’s, info, en een uitgebreidere speluitleg bezoek je de aankondiging of productpagina op de website van FFG.

Star Wars: Outer Rim is een nieuw bordspel van fabrikant Fantasy Flight Games. Het spel ligt in het tweede kwartaal van 2019 in de winkels met een adviesprijs van $64,95.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!