Logitech brengt The Mandalorian A30 Wireless Gaming Headset

Net op tijd voor het derde seizoen en Jedi: Survivor!

Met het derde seizoen van The Mandalorian in het vooruitzicht brengt Logitech een wel heel bijzondere versie van een bestaand product.

De A30 Wireless Gaming Headset is een headset die zich al vaker dan eens bewezen heeft en bijzonder populair is. Logitech G, een onderdeel van Logitech en Lucasfilm hebben een samenwerking aangekondigd waardoor er een speciale editie van de headset verschenen is. Deze is geïnspireerd door The Mandalorian en oogt dan ook geheel in de stijl van het bekende personage. De headset is geheel draadloos maar kan ook met een 3.5 mm aux-kabel aangesloten worden en werkt samen met de Xbox Series X|S, Playstation 4/5, Nintendo Switch, PC, Mac, iOS en Android. Hierdoor is de headset niet alleen ideaal voor tijdens het gamen, maar ook wanneer je onderweg naar je favoriete muziek wil luisteren. Peter Kingsley, chief marketing officer bij Logitech G:

With the new A30 Mandalorian edition, we are proud to have designed a headset that pays homage to the legacy of The Mandalorian and the Star Wars galaxy. We hope that fans love it as much as we do.

Om het design van de originele A30 te combineren met de stijl van The Mandalorian heeft de headset een look gekregen welke geïnspireerd is op het kleurenschema van het Beskar-armor dat Din draagt in de serie. Aan de binnenkant vind je een kussen dat naadloos om het oor gaat en bestaat uit memory foam, waardoor het zich aan jouw oren aanpast voor de perfecte pasvorm. De hoofdband is in te stellen voor elk hoofd voor een comfortabel gevoel tijdens een lange sessie met de komende Jedi: Survivor op je favoriete console. Op de linker speaker vind je het profiel van Din Djarin terwijl de rechter speaker zijn Mudhorn signet draagt. Daarnaast zijn er enkele easter eggs te vinden.

De A30 Wireless The Mandalorian Edition headset komt met een boom microfoon welke afneembaar is én een geïntegreerde microfoon. Hierdoor is de drager kristalhelder te horen. Door de 40 mm audio drivers weet de headset hoogstaand Dolby Atmos-geluid te leveren om de speler nog dieper in het spel te betrekken. Via een mobiele app zijn de geluidsinstellingen aan te passen. Met een batterij die het zo’n 27 uur vol kan houden is dit een ideale headset. De headset is te bestellen via de officiële website.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!