LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt in het voorjaar van 2022

Tijdens de openingsceremonie van Gamescom 2021 is bekendgemaakt dat LEGO Star Wars: The Skywalker Saga pas in de lente zal verschijnen.

De aankondiging ging gepaard met een nieuwe trailer die een hoop nieuwe beelden laat zien van wat de grootste LEGO Star Wars game allertijden zal gaan worden.

De LEGO Star Wars games staan bekend om hun geinige humor, coöperatieve gameplay en ouderwetse verzameldrang die voor zowel de jongelingen onder ons als de wat meer ervaren gamers vaak erg worden gewaardeerd. Eind 2007 verscheen LEGO Star Wars: The Complete Saga, die de vele locaties en personages uit de originele trilogie en de prequels in één game bundelde. Dit was uiteraard lang voordat Disney de overname van Lucasfilm afrondde en met hun eigen sequels kwam.

Deze nieuw aangekondigde game heet niet voor niets LEGO Star Wars: The Skywalker Saga en alle sagafilms zullen dan ook deel uitmaken van dit ultieme LEGO Star Wars spel. In de lente van 2022 wordt de game verwacht op de PC, Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!