LEGO Star Wars The Skywalker Saga toont haar downloadbare extra’s

LEGO Grogu is aanwezig!

Onlangs is bekend gemaakt dat LEGO Star Wars The Skywalker Saga na flink wat uitstel dan eindelijk op 5 april in de winkels ligt. Zoals het bij elke recente LEGO videogame het geval is geweest, is het avontuur uit te breiden met extra downloadbare personages. Deze komen in diverse pakketten beschikbaar. WB Games heeft nu eindelijk details gegeven rondom deze digitale uitbreidingen.

Vanaf het moment dat de game verschijnt zijn vier extra pakketten meteen te downloaden. In het Mandalorian Season 1-personagepakket vind je Din Djarin, Grogu (een niet-speelbare companion) Greef Karga, Cara Dune, IG-11 en Kuiil. Het tweede pakket centreert zich rondom de personages uit Solo: A Star Wars Story en brengt de jonge Han Solo, jonge Chewbacca, jonge Lando Calrissian, Qi’ra, Tobias Beckett en Enfys Nest. Val en Rio Durant zijn hier opmerkelijke, ontbrekende namen.

In het derde pakket dat op de dag van verschijning te downloaden is, vinden we klassieke personages. Dit pakket is niet los te krijgen maar zal alleen bestemd zijn voor mensen die de game voorzien hebben van een pre-order. Dit pakket bevat andere versies van Luke Skywalker, Princess Leia, Han Solo, Darth Vader en Lando Calrissian. Het vierde en laatste pakket dat op 5 april verschijnt heet ‘The Trooper Pack‘ en bevat precies wat je verwacht; Death Trooper, Incineration Trooper, Range Trooper, Imperial Shore Trooper en Mimban Stormtrooper.

Op 19 april verschijnt een Rogue One-pakket waarin we de bekende personages uit de film vinden. Het is vanaf die dag mogelijk om te spelen met Jyn Erso, Cassian Andor, K2-SO, Bodhi Rook, Chirrut îmwe, Baze Malbus en Director Krennic. Als laatste verschijnen op 4 mei, de officiële Star Wars feestdag, de laatste twee pakketten. Hierin vinden we het tweede seizoen van The Mandalorian, welke Ahsoka Tano, Boba Fett, Fennec Shand, Bo-Katan and Moff Gideon toevoegt aan het originele spel. Als laatste voegt The Bad Batch zich toe aan de game. Met Hunter, Echo, Wrecker, Tech en Crosshair gaat het mogelijk zijn om menig avontuur te beleven. Opvallend is dat Omega ontbreekt.

Deze pakketten voegen 39 personages toe aan de al meer dan 300 personages die in het spel te vinden zullen zijn. Hoewel ze nooit noodzakelijk zullen zijn om het spel tot de volle honderd procent te brengen, is het altijd leuk om nog meer Star Wars te beleven in deze definitieve LEGO-game. Wanneer je de Deluxe Editon van de game aanschaft zal elk pakket gratis te downloaden zijn. Een losse prijs is nog niet bekend.

Op 5 april verschijnt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga voor Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en PC. Kun je toch niet wachten op LEGO Star Wars: The Skywalker Saga? Op Apple Arcade zijn recentelijk LEGO Star Wars Castaways en LEGO Star Wars Battles verschenen.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!