LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

LEGO Star Wars The Skywalker Saga nu beschikbaar via Xbox Game Pass

En ook in de cloud speelbaar!

Maak je klaar om een heelal heel ver weg te verkennen in de videogame LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, nu beschikbaar met Xbox Game Pass Ultimate! Bouw een legendarisch avontuur terwijl je actie beleeft uit alle negen Skywalker-sagafilms met de kenmerkende pret en humor van LEGO.

Van Tatooine tot Crait, je kunt er meteen in springen en de epische Skywalker-sagatrilogieën herbeleven in elke gewenste volgorde en op elk moment. Bestuur legendarische voertuigen, bezoek iconische en uitgestrekte planeten en geniet van LEGO Star Wars als nooit tevoren. Speel met een vriend of alleen als je favoriete Star Wars-helden en schurken. Er zijn honderden speelbare personages om uit te kiezen met nieuwe gevechtsmechanics, epische combo’s en verbeterde blasterbedieningselementen die elke Stormtrooper jaloers zouden maken.

Ben je geabonneerd op Xbox Game Pass? Dan is de game nu, zonder extra kosten, te downloaden op je Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. Ben je lid van Xbox Game Pass Ultimate? Dan is ook de versie voor PC beschikbaar én kun je het spel op elk mobiele apparaat spelen via Xbox Cloud Gaming. Meer weten? Lees dan nog eens onze review of praat mee over de game in onze Discord.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!