LEGO Star Wars: The Force Awakens

LEGO Star Wars: The Force Awakens komt zomer 2016

Update: Zojuist is LEGO Star Wars: The Force Awakens officieel aangekondigd. De game verschijnt op 28 juni 2016 voor Nintendo 3DS, Wii U, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

Vandaag is er in de Xbox Store een vermelding van LEGO Star Wars: The Force Awakens verschenen. De game is nog niet officieel aangekondigd, maar het ziet er naar uit dat dit op zeer korte termijn zal gebeuren. Er wordt vandaag om 15:00 een persconferentie gehouden waarin de game vermoedelijk zal worden aangekondigd. Wat LEGO Star Wars: The Force Awakens extra interessant maakt (mocht je nu al niet op het puntje van je stoel zitten) is dat de game deels het verhaal zal vertellen van wat zich tussen Return of the Jedi en The Force Awakens heeft afgespeeld. De eerste beelden liegen er niet om, de game ziet er weer wat beter uit dan de vorige generatie LEGO games en met de nodige humor zit het zo te zien ook wel weer snor. De onthullingstrailer is een LEGO-parodie op de allereerste teaser trailer van de film.

Trailer van LEGO Star Wars: The Force Awakens

Wat we tot nu toe uit de gelekte trailer en de informatiepagina van de Xbox Store kunnen halen is dat de game wordt ontwikkeld door TT Games; de studio die ook verantwoordelijk was voor de eerdere LEGO games. Verder wordt in de trailer een releasedatum van 28 juni 2016 genoemd en zou de game uitkomen op een hoop verschillende platformen: Nintendo 3DS, Wii U, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en ook op de PC. Ga jij de game ook in huis halen? Ik zeker!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!