Vorige week maakten we melding dat het er aan zat te komen… en sinds gisteren is het dan zover: Legends of the Alliance, de gratis app voor het bordspel Imperial Assault is te downloaden in de App Store en via Google Play!

Met deze gratis app is het mogelijk in je eentje de campaign variant van het spel te spelen aangezien de app de rol van de Imperials overneemt. Ook kun je uiteraard met meerderen tegen de app spelen daar waar voorheen altijd iemand de rol van The Empire op zich moest nemen. Het enige wat je nodig hebt is de Imperial Assault basisset. Heb je ook uitbreidingen? Dan kun je deze aan je profiel toevoegen zodat je ook kaarten en personages hiervan kunt gebruiken (vooralsnog alleen de rebels; de imperial personages zullen middels updates aan de app worden toegevoegd).

Vooralsnog kun je de speciaal voor deze app gemaakte campaign Flight of the Freedom Fighter spelen, waarin je als speler betrokken bent bij de evacuatie van Yavin 4 vlak na de vernietiging van de Death Star.

 

Wil je meer weten over deze app? Op de site van speluitgever Fantasy Flight Games lees je er alles over.

Onbekend met dit geweldige bordspel? Lees dan onze review!

Over de auteur

Interviewer, Boek- & Spelrecensent, Columnist, Redacteur

Fan sinds 1983. George Lucas canon (OT, PT, Droids, Ewoks, Legends) aanhanger. Oprichter van StarWarsInterviews.com waarvoor hij 160+ cast en crewleden interviewde. Geboren toen de opnames van A New Hope van start gingen. Voormalig assistent van Anthony Daniels. Verzamelaar van Star Wars boeken, Star Wars LEGO (OT) en Imperial Assault. Vader van 2 Padawans.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.