Legacy of the Sith

Legacy of the Sith nu verkrijgbaar, BioWare geeft epische cinematic trailer vrij

Het ultieme plan van Darth Malgus moet gestopt worden...

Legacy of the Sith, de achtste uitbreiding vor de langlopende MMORPG Star Wars: The Old Republic is vandaag verschenen. Miljoenen spelers spelen al tien jaar lang hun eigen Star Wars verhaal. Met Legacy of the Sith gaan compleet nieuwe hoofdstukken toegevoegd worden.

De uitbreiding introduceert de nieuwe Combat Styles-feature, die voortborduurt op de diepgaande aangepaste Star Wars-ervaring van het originele spel. Met Combat Styles kunnen spelers hun ultieme Star Wars-dromen uit laten komen, onafhankelijk een specifiek klasseverhaal kiezen en dit combineren met vaardighedensets van andere gerelateerde tech- of force-klassen. Bestaande, terugkerende en nieuwe spelers kunnen uitkijken naar verbeteringen in hun volgende Star Wars-personage via vernieuwde character creation. Daarnaast zijn er updates op het gebied van items en loadouts te verwachten. Ook zorgt het gestroomlijnde klasse-ontwerp ervoor dat de spelervaring van Star Wars: The Old Republic voor nieuwe, terugkerende en bestaande spelers is verbeterd.

Legacy of the Sith borduurt voort op de dynamische verhaallijn van Star Wars: The Old Republic en stuurt spelers op een militaire campagne om een cruciale planeet voor hun factie veilig te stellen terwijl ze het ultieme plan van Darth Malgus, de rebelse Sith, ontrafelen. De nieuwe uitbreiding voert spelers mee op een avontuur naar de uithoeken van het heelal, inclusief de aquatische planeet Manaan tijdens hun jacht op Darth Malgus. De grote update verhoogt het maximum aantal levels dat spelers kunnen bereiken tot level 80. Star Wars: The Old Republic brengt nieuwe missies met zich mee waarin samenwerking centraal staat, waaronder een Flashpoint die zich afspeelt in een bergtombe op de afgelegen planeet Elom en een Operation in de overblijfselen van een onderzoeksstation in de verre ruimte.

Net zoals bij eerdere uitbreidingen heeft ontwikkelaar BioWare een epische cinematic trailer vrijgegeven om op prachtige manier te tonen wat de spelers te wachten staat.

Meer weten over videogames in de Star Wars franchise? Volg dan ons gespecialiseerde YouTube kanaal of onze Star Wars gaming Instagram, waar elke dag een update verschijnt. Daarnaast kun je in onze Discord mee praten over elke Star Wars game en misschien zelfs mensen vinden om samen mee te gamen.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!