Battlefront 2

Han Solo seizoen update voor Battlefront 2

Zoals beloofd had Star Wars Battlefront 2 geen season pass waarmee gamers tegen betaling uitbreidingen kunnen downloaden voor EA’s multiplayer-shooter videogame binnen het Star Wars universum. Dit heeft tot gevolg dat er gedurende de loop van het jaar enkele uitbreidingen worden uitgebracht, elk gecentraliseerd rondom een bepaald thema. Al snel na de release van de game konden we aan de slag met het in-game seizoen van The Last Jedi, nu is het echter natuurlijk tijd voor het Solo seizoen!

Waar vorige maand nog een update uitkwam die Jabba’s Palace (die ook in de tegen betaling downloadbare content van de vorige Battlefront game zat), een nieuwe game mode en wat skins toevoegde worden er deze maand gelukkig wat meer echt nieuwe onderdelen aan de game toegevoegd. Hoewel het qua hoeveelheid ook dit keer meevalt is het tof om te zien dat de Coaxium mijnen van Kessel zoals deze te zien waren in Solo: A Star Wars Story in de game verwerkt zitten. Verder worden er wat nieuwe skins toegevoegd voor zowel Han Solo, Lando Calrissian en de Millennium Falcon, welke nu ook in de game het karakteristieke uiterlijk uit de film kan aannemen. Tot slot wordt de game modus Extraction toegevoegd, welke al in de vorige Battlefront game zat.

De nieuwe update voor Star Wars Battlefront 2 verschijnt aankomende dinsdag 12 juni op PC, Xbox One en PlayStation 4. Voor meer Star Wars gerelateerd gamenieuws herinneren we je graag aan het feit dat aankomende zaterdagavond vanaf 20:00 EA’s persconferentie gepland staat op de grootste gamebeurs ter wereld: de Electronic Entertainment Expo, ook wel E3 genaamd. Het is waarschijnlijk dat hier iets uit de doeken wordt gedaan over verdere plannen voor Battlefront 2 dit jaar en hopelijk wordt er zelfs een nieuwe, tot nu toe nog niet eerder vertoonde game uit de doeken gedaan! Zo weten we bijvoorbeeld dat Respawn Entertainment al een tijdje aan een Star Wars game werkt. Stay tuned!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!