Gameplay trailer van Star Wars: Hunters onthuld

Star Wars: Hunters, een competitieve arenagame waarin spelers het in teams van vier tegen elkaar opnemen verschijnt volgend jaar voor de Nintendo Switch en mobiele apparaten. Vandaag verscheen de allereerste gameplaytrailer.

De game bevat verschillende helden waaruit je kunt kiezen, met elk hun eigen set vaardigheden en beschikbare wapens. De opzet van de game doet daarin denken aan grote titels zoals Overwatch van Blizzard, maar dan met compleet nieuwe Star Wars personages. Bekijk de nieuwe beelden hieronder:

We weten dat spelers met een Nintendo Switch, iOS- of Android-apparaat met én tegen elkaar online zullen kunnen spelen en dat de game ergens volgend jaar zou moeten verschijnen. Het spel zal gratis speelbaar zijn, waarbij naar verwachting cosmetische microtransacties het verdienmodel achter de game zullen worden.

Kijk jij uit naar Star Wars: Hunters en ben je van plan het te gaan spelen? Wie weet lukt het je om medespelers te vinden in onze Discord-server: ga naar StarWarsLowlands.nl voor de gezelligste Star Wars server van de Benelux!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!