Fortnite

Fortnite kondigt nieuwe samenwerking met Star Wars aan

Speelbaar vanaf 3 mei

In de immer populaire cross-platform game Fortnite zal vanaf 3 mei tijdelijk een nieuw Star Wars evenement plaatsvinden met nieuwe karakters en gamemodi.

Het officiële X-account voor Fortnite en Star Wars deelden onderstaande video waarin de datum 3 mei 2024 centraal staat. Net als tijdens voorgaande Star Wars evenementen kunnen we verwachten dat er enkele nieuwe karakters en skins zullen verschijnen om te verslaan of om te verzamelen. Daarnaast ligt het in de lijn der verwachting dat lightsabers opnieuw zullen worden toegevoegd en gedurende het evenement vindbaar zullen zijn tijdens het spel.

Naast het terugbrengen van skins die in het verleden al zijn uitgebracht is de verwachting echter ook dat we een aantal nieuwe skins zullen krijgen. Zo hebben dataminers al gezien dat er aanwijzingen zijn te vinden voor een skin genaamd “Rebel Leia Organa”. Daarnaast wordt er gespeculeerd over een Chewbacca-skin, wat de eerste keer zou zijn dat de meest beroemde Wookiee speelbaar zou worden gemaakt in de game.

Speel binnenkort gezellig mee met onze communityleden wanneer het Star Wars evenement in Fortnite vanaf 3 mei aanvangt!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!