Beelden gelekte Star Wars game

Beelden van nieuwe Star Wars game gelekt

Totaal onverwachts zijn er vandaag beelden opgedoken van een compleet nieuwe Star Wars game. Het lijkt te gaan om een waarschijnlijk geannuleerde real-time strategy titel.

De laatste tijd is er geen tekort aan nieuws op het gebied van Star Wars games. Naast de aankondiging van een Battlefront vervolg in 2017 en de ontwikkeling van een nieuwe game door Titanfall ontwikkelaar Respawn, zijn er nu ook beelden gelekt van een gloednieuwe titel. De beelden van de real-time strategy game zijn gelekt door Elise Baldwin, die claimt een ex-medewerker van EA te zijn. De beelden waren eerst geüpload op Vimeo, waarna ze snel verwijderd waren. Inmiddels zijn ze ook op YouTube te bewonderen.

Geannuleerd?

In de beelden is gameplay te zien van een real-time strategy game zoals Galactic Battlegrounds of Empire at Wars op Tatooine. Het lijkt erop dat de game zich in ieder geval zou afspelen tijdens de originele trilogie. Er komen namelijk AT-ATs en X-Wings in voor; van clones of Battle Droids is geen spoor. Ook zou Luke Skywalker speelbaar zijn. De kans dat de game ooit speelbaar wordt is klein. In de originele beschrijving op Vimeo stond namelijk dat de game de marketplace niet haalde en dat het maar een jaar in ontwikkeling was.

Wat vinden jullie van deze Star Wars game? Is het jammer dat deze titel het daglicht nooit gezien heeft of zijn we beter af?

Bron: IGN

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!