Battlefront Rogue One DLC details!

Star Wars Battlefront is alweer een jaar oud, maar het spel houdt zichzelf relevant met nieuwe uitbreidingen. In de loop van het jaar zijn de uitbreidingen Battle of Jakku, Outer Rim, Bespin, en Death Star uitgekomen. Maar over een paar weken wordt het pas echt interessant: Dan zal Battlefront Rogue One DLC krijgen.

De vijfde en laatste downloadable content heet officieel Rogue One: Scarif. Het is dan ook geen verrassing dat er gespeeld kan worden op Scarif, de strandrijke planeet waar de Death Star plannen zich bevinden. Verder bevat de DLC nieuwe spelmodi en twee nieuwe speelbare helden. Naast de klassiekers als Luke Skywalker, Darth Vader en Bossk, zal men ook als Jyn Erso en Orson Krennic kunnen spelen.

De Rogue One: Scarif DLC zal onze eerste goede blik op deze locatie zijn. Voor eigenaars van de Season Pass komt hij immers al uit op 6 december, acht dagen voor de release van de film. Degenen die alleen deze content aan willen schaffen, kunnen dit doen vanaf 20 december. Eigenaars van een PS4 met VR kunnen vanaf de 6e ook gratis de exclusieve VR missie downloaden.

Ook nieuw is de Ultimate Edition van het spel, die nu uit is. Deze editie bevat het spel en alle DLC, inclusief Rogue One: Scarif. Deze bundel heeft een adviesprijs van 39,99. Dit is zelfs goedkoper dan alleen de Season Pass met alleen de DLC downloaden. Bekijk hier de trailer voor de Ultimate Edition.

Tot slot een herinnering dat het spel deze week een jaar in de schappen ligt. Dit wordt gevierd met een 4x XP weekend en gratis toegang tot alle voorgaande DLC. Er is dus nooit een beter moment geweest om in te stappen dan dit weekend!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!