Battlefront II DLC op 13 december

Volgende week komt het langverwachte spel Star Wars Battlefront II uit. EA kijkt echter al verder en kondigt de eerste reeks uitbreidingen voor de game aan. In tegenstelling tot de downloadable content van het originele spel zullen deze allemaal gratis zijn. Op 13 december kun je je tanden zetten in de Battlefront II DLC, met allemaal nieuwe content uit The Last Jedi.

Hier zien we het gevecht voor de basis op Crait. De Walkers en TIEs tegen de Resistanse Ski Speeders.
Voor de gigantische Galactic Assault modus zal een nieuwe map beschikbaar komen: Crait.
Ook Starfighter Assault krijgt een nieuwe setting: De evacuatie van de Resistance-basis op D’Qar.
Finn zal de Heroes aan de kant van de Resistance komen versterken…
Dit geweldige shot laat zien waar Delilah S. Dawson, auteur van Phasma, het tijdens een panel over had. Phasma’s harnas laat men bijna letterlijk de dood in de ogen kijken. Wanneer Phasma je komt vermoorden zie je niet alleen haar… je ziet je laatste momenten gereflecteerd in haar harnas. Het is voor Finn natuurlijk hopen dat hij hieraan weet te ontsnappen.
…Terwijl First Order-spelers in de huid van Captain Phasma zullen kunnen kruipen.

Tot slot krijgt ook de single-player campaign een uitbreiding. In Star Wars Battlefront II: Resurrection kruip je opnieuw in de huid van Iden Versio tijdens de opmars van de First Order.

Voor de volledige aankondiging kun je naar EA’s website. Hier vind je ook een overzicht van de multiplayer events voor de maand december.

Star Wars Battlefront 2 ligt op 14 november (Deluxe edition) en 17 november (Standard edition) in de winkels. De game is beschikbaar voor PC, PlayStation 4, en Xbox One.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!