Battlefront II Campaign Trailer en Footage

Iedereen die de eerste Star Wars Battlefront uit 2015 heeft gespeeld, weet wat we kunnen verwachten van de multiplayer van het aankomende vervolg. Zo niet, dan heeft de beta begin van de maand misschien een idee gegeven. Maar de singleplayer campaign is nog een beetje een mysterie. Daar komt nu verandering in met een nieuwe Battlefront II Campaign trailer. Check ‘m nu!

Opvallend is dat we hier nog vooral het begin van de campaign lijken te zien. De singleplayer-modus zou zo’n 30 jaar beslaan en inleiden tot The Force Awakens. Echter, veel van de footage speelt zich duidelijk niet zo lang af na Return of the Jedi. De rode Messenger met Palpatine’s boodschap en de operatie op Naboo zijn namelijk rechtstreekse adaptaties van de Shattered Empire comic die zich recht na RotJ afspeelt. Ik kan deze comic dus van harte aanbevelen om je voor te bereiden op Battlefront II.

Sommige gelukkige mensen hebben recentelijk echter nog meer gezien dan deze trailer. Een aantal Youtubers, waaronder Jackfrags, heeft de eerste drie missies al mogen spelen. Deze wilden we jullie dan ook niet onthouden.

Star Wars Battlefront 2 ligt op 17 november in de winkels. De game is beschikbaar voor PC, Playstation 4, en Xbox One.

 

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!