Battlefront II beta aangekondigd

Kan je niet wachten tot november om Star Wars Battlefront II te spelen? Dan hebben we goed nieuws voor je. EA heeft namelijk een Battlefront II beta aangekondigd! Iedereen met een Playstation 4, Xbox One, of Origin op de pc kan dit voorproefje vanaf 6 oktober spelen. Als je het spel hebt ge-preordered, kan dit zelfs vanaf 4 oktober al.

In deze beta zul je zelf Galactic Assault op de map Naboo: Theed kunnen spelen. Klinkt dit bekend? Dat kan kloppen, dezelfde modus werd namelijk al voorgesteld in de presentatie op spellenbeurs E3. Voor beeld daarvan, scroll naar beneden.
Maar dat is niet het enige, men kan namelijk ook het nieuwe Starfighter Assault spelen. Zoals de naam al zegt zal het om een modus met klassieke schepen als X-Wings en TIE Fighters gaan. Deze modus zal eerst uitgelicht worden op Gamescom (eind oktober in Keulen). Het persbericht gebiedt ons om onze ogen en oren verder open te houden, dus wellicht wordt er nog meer aangekondigd.

Helaas komt aan alle goede dingen ook een eind. Nog geen week nadat de Battlefront II beta online gaat, zal hij op 9 oktober alweer stoppen. We moeten natuurlijk aan het eind van de rit nog wel naar meer snakken…

Star Wars Battlefront II is het vervolg op de populaire shooter uit 2015. Het spel zal flink uitgebreid worden met multiplayer uit alle tijdperken van de Star Wars saga en een meeslepende verhaalmodus. Battlefront II is nu te pre-orderen voor PS4, Xbox One en PC, en zal op 17 november uitkomen.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!