Battlefront DLC: Rogue One Scarif

Gisteravond tijdens het EA panelop Star Wars Celebration kregen we een aantal dingen voorgeschoteld. Veel dingen waren een herhaling van wat er een paar weken geleden op de E3 beurs getoond werd (lees daar hier meer over). We kregen echter een aantal mooie aankondigingen over Battlefront DLC.

Ten eerste werd de derde DLC verder uitgelicht met een teaser. Deze uitbreiding, die Death Star zal heten, en zich natuurlijk afspeelt op dat beruchte ruimtestation, zal in september uitkomen. Men zal grondgevechten op en luchtgevechten rond de Death Star kunnen doen, en natuurlijk is er mogelijkheid om de iconische trench run na te bootsen. Verder werden er twee nieuwe speelbare helden aangekondigd die al langer geruchten waren: De machtige Wookiee Chewbacca, en mijn persoonlijke favoriet, de Trandoshan bounty hunter Bossk.

Het echt grote nieuws zit hem echter in de vierde (en laatste) DLC. Getiteld Rogue One: Scarif zal deze zich afspelen op de planeet met diezelfde naam. Scarif is de tropische planeet waar een Imperial base aan het strand ligt. Waarschijnlijk zal deze uitbreiding dus gevechten binnen de basis en buiten op het strand op je televisie toveren… En Imperial Walkers!

Als klap op de vuurpijl werden meteen de speelbare helden uit deze DLC aangekondigd: Felicity Jones’ karakter Jyn Erso, en Ben Mendelsohn’s Director Orson Krennic. Rogue One: Scarif zal uitkomen “this holiday”, dus rond de release van de film. Beide uitbreidingen zullen gratis te downloaden zijn met de Battlefront season pass.

Battlefront Krennic Jyn

 

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!