Battlefront 2

Battlefront 2 gameplay onthuld

De Electronic Entertainment Expo (E3) – de grootste internationale gamebeurs – staat op het punt van beginnen. Gamers die Star Wars een warm hart toedragen zullen vanavond in het bijzonder de livestream van Electronic Arts (EA) volgen om daar de eerste beelden te zien van Star Wars Battlefront 2 gameplay.

Update: Star Wars Battlefront 2 gameplay trailer

Het mag geen geheim zijn dat het eerste deel uit 2015 de nodige kritiek te verwerken heeft gekregen: met name het gebrek aan content (het ontbreken van een degelijk progressiesysteem en een singleplayer-campagne) heeft de game ervan weerhouden om door non-Star Wars fans echt geliefd te worden. Het vervolg moest anders en daarom kunnen we de nodige nieuwe features verwachten, waaronder een singleplayer-campagne en content uit alle drie de tijdperken.

Battlefront 2 gameplay

Vanavond om 21:30 gaat EA’s livestream van start en zullen zij hun games voor het komende jaar presenteren, waaronder dus ook Battlefront 2. We hopen daarnaast op meer nieuws en beelden over die andere Star Wars games waar momenteel aan wordt gewerkt, maar Battlefront 2 is de enige bevestigde Star Wars titel die vandaag zal worden getoond.

De Star Wars games waar EA momenteel aan werkt

Wat kunnen we verwachten?

EA zal ons gameplay tonen van een gevecht in de nieuwe Galactic Assault Mode – waarschijnlijk vergelijkbaar met het equivalent uit Battlefield 1 – tussen vermoedelijk de Separatists en de Galactic Republic, waarbij we helden zoals Rey, Darth Maul en wellicht Yoda te zien krijgen. Tegelijkertijd verwachten we informatie te zien/horen over de nieuwe classes (welke in de vorige Battlefront sowieso ontbraken), het compleet nieuwe aanpassings- en progressiesysteem en de nieuwe voertuigen die horen bij het prequel-tijdperk en de locatie: Theed op Naboo.

Volg de livestream hieronder!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!