Battlefront 2 Behind the Story

Het grote nieuws uit Disney’s D23 conventie is natuurlijk de behind-the-scenes reel voor The Last Jedi. Echter, dat is niet eens het enige dat Lucasfilm voor ons in petto had. Ook van de aankomende game Star Wars Battlefront 2 liet men nieuw beeldmateriaal zien. Het filmpje, getiteld Battlefront 2 Behind the Story, spreekt voor zich. Het laat ook zien dat de story modus van het spel meer zal worden dan een bonusje bij een multiplayergame. Herkenbare acteurs, motion capture, en een verhaallijn met verstrekkende gevolgen, Battlefront 2 zal het allemaal hebben.

Maar dat was niet het enige gamenieuws. Disney, Lucasfilm en Lenovo hebben namelijk samen een nieuwe Augmented Reality headset ontwikkeld. Met deze headset zal men helemaal op kunnen gaan in een spel, zwaaiend met een lightsaber. Verder in de presentatie werden meer beelden getoond van AR spellen. Zo zal men ook tegen AT-ATs kunnen vechten en het holografisch “schaak”spel Dejarik kunnen spelen.

De toekomst van Star Wars gaming ziet er goed uit! Een nieuw tijdperk lijkt aan te breken als Star Wars Battlefront 2 op 17 november in de winkels ligt voor Xboxe One, Playstation 4, en PC.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!