Star Wars Outlaws

10 minuten gameplay van Star Wars Outlaws onthuld

De galaxy ligt aan je voeten

Zoals beloofd zijn vandaag de eerste gameplaybeelden van de Star Wars open-wereld game Star Wars Outlaws door Ubisoft onthuld. De game verschijnt in 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Ontmoet Kay Vess en Nix

Met ontwikkeling onder leiding van Massive Entertainment nodigt Star Wars Outlaws spelers uit om het Star Wars-universum als nooit tevoren te ervaren door middel van een origineel verhaal dat zich afspeelt tussen The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. Terwijl het Galactic Empire meedogenloos de definitieve nederlaag van de Rebel Alliance nastreeft, gedijt de criminele onderwereld. Fans spelen als de sluwe scoundrel Kay Vess (Humberly González) en haar trouwe metgezel Nix (Dee Bradley Baker) terwijl ze proberen een van de grootste overvallen te plegen die de Outer Rim ooit heeft gehad. Op zoek naar de middelen om een nieuw leven te beginnen, zullen spelers zich bij Kay en Nix voegen terwijl ze vechten en stelen om de crime syndicates van de galaxy te slim af zijn.

10 minuten gameplay van Star Wars Outlaws

Outlaws wordt in de markt gezet als de allereerste open-wereld Star Wars game. Er zal in de game worden gereisd naar verschillende locaties, zowel bekende uit de films als compleet nieuwe; van de vochtige oerwouden van Akiva tot de winderige savanne van Toshara. Kay zal bruisende steden en kantines verkennen, op haar speeder door uitgestrekte buitenlandschappen racen en haar schip de Trailblazer door de wildernis van de ruimte besturen. Als het misgaat helpt de Trailblazer hen ook met achtervolgen, ontwijken en aanvallen om de overhand te krijgen in spannende luchtgevechten met The Empire en andere vijanden. Met name het gebrek aan een laadscherm tussen de ruimte, atmosfeer en planeet was indrukwekkend te noemen. Bekijk de gameplaybeelden hieronder!

Wat vonden jullie van de gameplay-onthulling van Star Wars Outlaws? De game staat gepland voor 2024 op currentgen consoles en PC. Ben jij al overtuigd of juist niet? Laat het ons weten in de Star Wars community!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!